6 Ekim 2008 Pazartesi

Allahın sopası yok #2



Yılmaz Vural Antalyaspor'u süper ligden düşürürken ligde en az 5-6 maçı son dakikalarda yediği gollerle ya kaybetmiş yada berabere kalmıştı. 2 haftadır olan bu. yalnız allahın sopası yok demiştik. hiç ders almalar mı?! Her hafta başka bi adilik. Bu sefer kalecimiz Serdar Kulbilge çok adice davranarak oyunu soğutucam maç bitsin ayağı yaparaktan hem sarı kart görmüş, hemde takımdaki korkaklığı açığa çıkarmıştır. Bunu gören eskişehirlilerde son saniyeye kadar saldırmış, sonunda golü bulmuştur.

Fatih Terim'in yerinde olsaydım şu onursuzca hareketlerden sonra milli takımdan çıkarırdım bu adamı. Sen ne haysiyetsiz bi herifsin.. Vakit geçirmek ne demek lan? Hiç mi maç izlemiyorsun avrupa liglerinde! Adamlar nasıl vakit geçiriyor topla oynayarak, senin gibi mallar kaldı mı hala! Topa 3 saniye geç vurunca ne oluyor yani! "Yılmaz Vural ilk hangi futbolcuyu döver" diye anketler yapılıyor, topicler açılıyordu korfez.org'da.. İşte ilki bu olmalı..



1 yorum:

ziggytheking dedi ki...

hiç sektirmeden ilk antrenmanda serdar'ı bi hamlede yere indirmelidir Y.V! Bi de maçtan sonra çıkmış hakem niye 5 dakika uzattı diyo?

geçen seneki 2-2lik maçtan sonra üzülmüştük ama bu sene körfez'den ilk 3 puanımızı almak anlamlı.