25 Ocak 2010 Pazartesi

Hadi Transfer Yapalım


Tedaviye hemen cevap veremedik maalesef. Hava çok kötü olduğundan, bolu dağında kalırız veya maç ertelenebilir diye korkarak gitmedik. Ama mağlubiyet hiç geçmiyordu akıldan. Çünkü lisanslar çıkmış, artık gençler yerlerini ağabeylerine bırakmışlardı. Gerçi bu maçta oynamalarının kesinleşmesi Cuma gününe kadar belli değildi sanırım. Bir önceki maçta gençlerin oynayacaklarını öğrenmeleri gibi.

Maçı izlemediğimden oyun nasıldı? Yeniler kimdir nedir bahsedemiyoruz. Ancak forumda bir ağabeyimizin dediği nokta her şeyi özetliyor aslında; “Hayatımda ilk kez KOCAELİSPOR ısınırken ilk 11 den TAM 7 oyuncuyu tanımadığımı gördüm..”

Bu kadar çabuk ve bu kadar çok değişen bir kadroyuz iki sezondur böyle gidiyoruz. Sezonun ilk yarısı ayrı takım, ikinci yarısı ayrı takımla çıkıyoruz. Lükse bak!

Hala transfer yapacağız denilmesi bile korkmamıza sebep oluyor. Lisans paralarını son dakika zar zor denkleştiren bir klüp hangi parayla yeni transferler yapabilir? Serhan Gürkan’a dönüşen bir başkan istemiyorum ben.

Lisanslar çıkar çıkmaz herkes ilk 6 hevesine kapılmıştı, yöneticilerde fena gazlıyordu taraftarı. E taraftar tabi beklenti içinde gaza gelmesi normal. Şimdi de mağlup olduk herkes “işimiz çok zor” havasında. Yeter beyler, tek maçla ne şampiyon olunur ne küme düşülür, ancak işimizin zor olduğu belli.

Ayrıca Serdar Topraktepe olmadan “takım” olamıyoruz galiba. Cezasına rağmen gidip Ankara da izlemiş maçı tribünden. Bu, maçın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlatıyor herhalde..

Bir yıl önce, 25.01.2009 tarihinde İsmetPaşa da 4-0 yendiğimiz maçın kadrosuna bakıyorum. Bu maçta oynayan kadro ile bir yıl önceki kadrodaki tek ortak isim Murat Hacıoğlu. O da bu bir yıl içinde Denizlispor'a gitmiş gelmiş. Transfer manyağıyız. Başka bir takım yoktur ki iki sezonda bu kadar çok tranfer yapsın.

Hiç yorum yok: