8 Kasım 2009 Pazar

Kocaelispor - Kartalspor Maç Sonu


Kocaelispor 0 - Kartalspor 0

önceki sezon oynadığımız maçı anlatmıştım. böyle olacağı belliydi.
kaybedilen 2 puanla kalmadı ve birde kaybolan arkadaşla maçı bitirdim. maç öncesi iki nefes duman çekince, maç içinde emniyet amirine gider yapıp sövüp sayınca, dışarıya davet(!) edildi baturman.. geçmiş olsun diyorum. uzun süre sonra dağ tarafına girmemiz yaramadı. bide direkteki kartal bayrağı yalan oldu.

2 yorum:

mgaltan dedi ki...

olayların bi şekilde patlak vereceği belliydi , insanların iki sene öncesinden bir hırsları vardı ve kartallıların küfür ve kümeye içerikli tzeahüratları da bunu tetikledi ... ancak ben saha dışında bir şeyler bekliyordum sahaya girilmesi şeklinde bir hareket beklemiyordum. öyle tahmin ederim cezası ağır olacak , 4-5 maç hasret kalacağız takıma. Batu için adaletin yerine gelmesi adına gerekeni yapacağız ;)

Dobrowski dedi ki...

sorma gökay sahaya girilme olayını bende beklemiyordum. kartallılarda beklemiyormuş heralde bikaç kişi aşağı atlamış bacağını kırmış diye duydum yazık olmuş.
batu mevzuu çok karışık. o kadar naif bi tiple gelmiş maça gözlüklerle filan ama maç öncesi otoban altında biraz duman çekince amire gider yapmış işte. adalet temsilcimiz sensiz boşuna mı okuttuk seni ankaralarda hukuklarda :)