28 Kasım 2008 Cuma

Kâhin Kayhan Çubuklu


Geçen sezon şampiyonluğun mimarıydı kendisi. Gittin hose mourinho oldun!! demiştik.

Şimdi değiştirip 'Kâhin' diyorum. Neden mi? buyrun:

2002-03 sezonunun ilk maçı sonrasında, “ Bu takım düşer” demişti. düştük..

Bursa da beşiktaş'ı 4-0 fesleyip kupayı aldığımızdan sonra "Bu başarı zafer sarhoşluğu yaratacak, yapılan yanlışlar görmezden gelinecek. Kupa şampiyonluğu çöküşün başlangıcı olacak” demişti. 2. ligden kurtulamadık.

Geçen sezon ; “Öyle bir anda lider olacağız ki kimse anlamayacak” demişti ve biz onunla dalga geçerken göt olup kalmıştık.

Adamın dedikleri çıkıyordu.. bu sezon dediklerini yazmak istemiyorum ama görünen köy..

Sezon açılışında oynadığımız Skoda xanthi maçında şöyle demişti : “Geçen sezonki futbolculardan faydalanılmaz, yeni transferlerin ağırlıklı olduğu kadroyla oynarsa bu takım ilk 7 maçta 1 puan alır, küme düşer”.
7. hafta sonunda 1 puanımız vardı. oha!! bu kadar mı iyi anlıyor bu adam bu işten. karşısında önümü iliklerim..

Umarım Kâhin değildir.

2 yorum:

mgaltan dedi ki...

Teknik ve taktiksel olarak yetersiz kalan Kayhan Çuybuklu iyi bir teknik adam olmasa da kesinlikle futbolu iyi biliyor(kaldı ki her ne kadar oynattığı futbolu beğenmiyorduysak bile bankasya gibi herkesin herkese çelme taktığı bir kurtlar sofrasında kısıtlı bir kadroyla bizi sona kadar o getirdi,he en son kısım biraz şans oldu orası ayrı ama bankasyada kim adam gibi futbol oynuyor ki???)
kendisi bir futbol takımı için iyi bir idari menajer bence... bu düşüncemin oluşmasında söylediklerinin tutmasının dışında Kocaelisporda görev aldığı dönemki çalışmaları da etkili oldu. Kayhan beyin Kocaelispora daha verecek çok şeyi var bence...

Adsız dedi ki...

adam gibi adam kayhan çubuklu Manisaspor u da uçuruyor. helal olsun kayhan hoca sana