19 Ekim 2008 Pazar

Hayat Varsa Umut Vardır Ama...


Bu maç hakkında ne yazılabilir hala bilmiyorum! 96.dakikada yediğimiz golden bu yana şaşkınım. söylenecek şeyler küfür etmek onları dün akşam saatlerce yaptım.

öncelikle maçta bu kadar iyi oynayacağımızı hiçkimse beklemediğinden, ilk yarı ağzımız açık izledik maçı. "Ne yapıyor lan bizimkiler?!" , "nasıl oynuyoruz abi yürü bee" şeklinde geçti diyaloglar. Bu kadar güzel ayağa pas yapan rakibin amına koyan her topa basan futbol oynamak isteyen bir takımdık. kaç sezondur şu ilk yarıdaki futbol gibi iyi pas yaptığımız başka maç hatırlamıyorum.

attığımız ilk golü tekrar tekrar izleyin. gerçi bu lig tv özet görüntülerinde bizi pek sallamamış fenerbahçenin orta sahada çevirdiği topları bile vermiş. işte herşey bu zaten. adam futbola bakmıyor. para nerden geliyorsa onu gösteriyor. o kameralar götünüze girer inş. yeter lan bıktırdınız, bezdirdiniz insanı.!! maç yorumlarına bakıyorum akşam herkes yok semih , guiza süper oynadı. Be ananın amı tabi iyi oynadı herkes ondan bahsediyor işte. 2 adamı tutamadık. başkada bi sik oynamadı fener. Peki kocaelispor'dan kimseyi konuştular mı? hayır! bir iki yerde Taner Gülleri den yaklaşık 20-30 saniye bahsettiler ve sonra programı yöneten eleman hemen yönlendirdi yorumcuyu "peki hocam fenerbahçeye dönersek.. bidibidi.." dönün dönün. Bir dahada maç yapmayalım bu takımlarla. Direk 3-0 hükmen mağlup olalım. Böyle kanser olacağımıza!!



Yeter küçümsediğiniz ama. Hakem "haftaya bana maç vermezler aziz yıldırım mesud olmalı" diye düşünmediyse bile buna benzer hatta daha beterini düşünmüştür. allah belasını versindir. tribünde kaçbin adam varsa hepsi sırada 7 sülalesiyle haşır neşir olmak için bekliyordur. Futbol mu oynuyoruz yoksa oyun oynayıp sonunda "top nasıl olsa fenerbahçenin onu mutlu edelim"i mi oynuyoruz. Eskiden sokaklarda topu olanı maça almak gibi birşey işte.

yılmaz hoca bütün eleştirilerinde haklı. galatasaray maçındada aynı şeyleri yaşadık. orda bu kadar iyi oynamadığımız için fazla koymamıştı. ama buna dayanamıyorum.

yılmaz hoca 2. yarı serhat'ı çıkardı bastos denen dallamayı aldığında; galatasaray maçında taner'in golü atmasından sonra defansın ortasına gelip top kestiğini gördüğümdekine benzer bi üzüntü yaşadım. niye böyle birşey yaparsın ya. yılmaz vural tırsmazdı eskiden? biz öyle bilirdik. ne oldu hocam. 1-0ın üstüne yatarım mı dedin. tek kale oynuyoruz işte niye piç ettin maçı?!!



maç öncesi dış stadın tribünlerinde piizlenirken gelen 3 otobüs fenerli camlardan "n'olur atmayın" hareketleri yapsalarda bizimkiler taşları bira şişelerini fırlattılar camlar aşağı indi. Emniyetin büyük yanlışı o otobüsleri bizim taraftarın içinden geçirmek hangi mantıktır? Hatta yanımızda duran polisler hiç karışmadı olaya. birbirleriyle konuşuyorlardı "bana ne abi devlet malı değilki"

işte bu lanet ülkede topta bizim değil! top aziz yıldırım'ın top adnan polat'ın inönüye gideriz orda da top öbür dallamanın olur! hakem bizi düdüklerken kimse karışmaz.





ekleme: Semavi'den bahsetmemişim. Maçın adamı benim için Semavi'dir. Alanyaspor'dan yaklaşık 130bin ytlye aldığımız bu adam bugün orta sahada mükemmeldi. 2. yarı sakatlandı ayağını tutarak oynadı ve birazda yoruldu. ancak bizim takımda bir 10 numara giyecekse bu kemal olmamalı. Sana helal olsun Semavi Özgür. Man of the match!!!

ekleme2: video efsaneleşen recaikaya'dan

2 yorum:

Nazmi Hasdemir dedi ki...

bu murat hacıoğlunu ne zaman döveceksiniz

Dobrowski dedi ki...

abi haklısın. sağlam bi meşe odunuyla dövmek lazım onu. ama ben önce serdar kulbilge denen denyoyu döverim o ayrı mevzu