28 Mayıs 2008 Çarşamba

Kongreye Gel





Var mı Türkiye'de taraftarların ağırlığını koyduğu başka bir kongre? İyi veya kötü yine farklıyız. Pazar günü Kocaelispor kongresi gerçeleşecek. 2 aday var; şuanki başkan Serhan Gürkan ve bu yönetimin eski başkanvekili Sinan Sipahi. Oy kullanabilecek 2036 üye olduğu söyleniyor ancak bunların 300-500 civarı oy kullanmaya geliyor. Neden gelmezler, niye olurlar belkide genelde kongrede tek aday olmasındandır. Ancak bu kongrede daha kalabalık olacağı kesin. Geçen kongrede Başkanı belirleyen epey oyu olan Kostad olmuştur. Yani Serhan Gürkan, Osman Yaman'ı birazda kostad'ın oylarıyla geride bırakmıştır.

Pazar günki kongrede yne kostad Serhan Gürkan'a destek vereceğini söyledi. Paşalılar Sinan Sipahi'yi destekleyeceklermiş. Sinan Sipahi'nin belediyeye gider yapıp "belediyeden para mara istemeyeceğiz" manasında laflar etmesi beni sevindirsede kaynağı nereden bulacağını net söylemiyor. Pazar günü göreceğiz artık.

Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Şampiyonluk sonrası Kocaelispor'un olduğu her haberde, her olayda olduğu gibi burdada zıpladı ve Serhan Gürkan'ı desteklediğini söyledi. Tabi desteklesin bişe dediğimiz yok ama Sezon başında "Sana beş kuruş vermem" dediği adama neden böyle kucak açtı anlamadım. Şampiyonluk sayesinde belediyede iyi prim yaptı. Sefa Sirmen'den epey tırsıyordu başkan takımı kullanıp oyları kaparım diyordur. Serhan başkanda hemen kucağa oturdu onada bravo.

Açıkçası Serhan Gürkan'ın bu belediye odaklı hareketleri beni ondan soğutsada 5 yıl aradan sonra süper ligdeyiz. İki adayında kongredeki konuşmalarını merak ediyorum.. Siteyi takip eden emregunes'te oy kullanacak ondanda yorum bekliyorum ne olur ne biter

Hiç yorum yok: