19 Temmuz 2010 Pazartesi

Grup indirimi!

Bu ligde ne başlık gireydim de bu haberi paylaşaydım?! Alın TFF yeni saçmalığı 'Kırmızı Grup' , 'Beyaz Grup'

Değişiklikleri şöyle açıklamış tff:
"Geçtiğimiz sezonlarda; Kademe Grubu, Klasman Grubu, Yükselme Grubu ve Play-Off'lar şeklinde yapılanan TFF 2. Lig'de de köklü değişikliklere gidildi. Bu değişiklikler çerçevesinde, TFF 2. Lig; 18 takımdan oluşan 2 gruptan oluşacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak."



1. TARSUS İDMAN YURDU
2. ADANA DEMİRSPOR
3. PURSAKLARSPOR A.Ş.
4. TÜRK TELEKOMSPOR
5. BALIKESİRSPOR
6. ŞANLIURFASPOR
7. BLD VANSPOR
8. ELAZIĞSPOR
9. DARDANELSPOR A.Ş.
10. FETHİYESPOR
11. EYÜPSPOR
12. PENDİKSPOR
13. KOCAELİSPOR
14. SAKARYASPOR A.Ş.
15. TOKATSPOR
16. KONYA ŞEKERSPOR
17. OFSPOR
18. T. KARADENİZSPOR A.Ş.

Bizim bulunduğumuz grup Kırmızı grupmuş. (Sana kırmızı çok yakışıyor)
İyi ki sakarya ile aynı gruptayız. düzgün bi maç heyecanı yaşayabileceğiz en azından. alanya bekliyorduk ama fethiye çıkmış. yaz bitmeden olursa bi hafta önceden gidilebilir deplasmana.
yakın ve gidilebilecek deplasmanlar; Pursaklar ve Telekom için ankaraya gidilir mesela. güzeldir ankara deplasmanları. Pursaklar bizim mahalle kadar bi yer. mahalle esnafı maça filan çıkıyordur heralde. o adamlarla aynı ligdeyiz ayık olalım bari yenilmeyelim.
eyüp - pendik - balıkesir - dardanel ve Sakarya! Umarım emniyet saçma kararını bozar ve deplasmana seyirci alınmama kararını bozar. Gideriz bi sakarya deplasmanına(uzun zaman oldu).
Van'a askerliğe gittim, ordaki her günümde 'bi daha buraya gelirsem beni ziksinler' dedim gitmem oralara.

geri kalan herşey için master card..

Hiç yorum yok: