16 Mayıs 2010 Pazar

Sezonun Özeti


Bu fotoğraftır aslında sezonun özeti. Sezon başlamadan önceki kampta çekilen şu fotoda Serdar'ın önündeki sezonu gördüğü, sezon öncesinden çöktüğü geliyor aklıma. hiç umudu yok gibi yığılmış kalmış. kaybedenler klübünün farkında olan tek üyesi gibi. nasıl bi tezatsa saha içinde en çok çırpınan yine kendi olmuştur. Bi adam bi takım için sadece başarılarla efsaneleşemez. başarısız olunan bi sezon, başarısız rekorlarla tarihe geçerek kapatılan bu sezonda kendini paralayan adam Serdar..!

ayrıca ne kadar mükemmel (!) yönetildiğimizi gösterir istatistiklerde var. Sezonu 4 teknik adam ve 42 futbolcuyla kapatmışız. plakayı tutturalım demişler heralde ama bi tane kaçmış aradan.
Kafasını direklere vuran Fevzi'yi getirenleri alkış(!)lıyorum. 4 maç oynayıp 8 gol yedi. son maçınıda burda anlatmıştım. kale arkasında ısınan Cem Sinan'ı çağırıp "git metin'e söyle ısınsın ikinci yarı kaleye o geçecek" demişti.

Serhan Gürkan yönetimindeyken "bize 'amatörsünüz' diyenler utansın" diye açıklamalar yapmıştı Muammer Çelik. Yazık ki aynı mantık devam ediyor.

Hiç yorum yok: