3 Mayıs 2009 Pazar

Er Gazinosunda Futbol aşkı

burada bi saat bile ay gibi geliyor insana o yüzden uzun zaman oldu nete girmeyeli diye başlayasım vardı posta.. dün aşı olduk koyun gibi geçtik sıraya biri sağda biri solda iki kişi aşı vurdu. ne aşısı diye sorduğunda "geç geç sıradakii" dediler.
neyse aşı olduktan sonra serbest olmamız iyi tarafıydı. özel harekat tarafından eğitiliyoruz burda. kısaca JÖH (jandarma özel harekat) diyorlar. yat kalk çök kalk yat sürün komutlarını perşembe ve cuma bolca duyduk. bi süre sonra düdükle yapmaya başladık ama kimse düdüğe yetişemediğinden biri yatıyor kalkmıyor filan..
futbol mevzuu pek olmuyor burda. çok mal adam var. fenerliyim galatasaraylıyım diyor adamlar ama hayatında hiç maçına gitmemiş. bi tane ankaragüçlü var bi o tribüncü. o da başka koğuşta kalıyor. dün akşam trabzon - kayseri maçını ardından malum real - barça maçını izleriz diye gazinoya indim. arka sıradakiler yoktu bu sefer lig tv açıktı yoksa diğer tüm zamanlarda o diziyi izliyorlar burda.

trabzon maçın başında 2 tane acaip gol atınca maç koptu zaten tat vermedi. ilk yarı sonuna doğru sigara içmeye çıktık dışarı. sigara içip bi telefon edeyim dedim. döndüğümde ntv açıktı maç 1-1 di. iki telefon etmeye hemen goller olmuş der demez puyol heralde bu sezonki ilk golünü attı.

o saatte yatakta olmamız gerekirken gazinoda maç izliyorduk. gol olunca herkes bağırıp çağırıyor sadece barça gollerinde değil real atıncada gooll sesi çıkıyor. az önce trabon - kayseri maçını boşuna izlemişiz diyoruz. ayrıca bu barcelonalı futbolcular insan olamaz. hani halı sahada fark açılır rakiple taşak geçmeye başlarsın ya. aynen öyleydi maç. real madrid için epey üzüldüm. bi o kadar da bu barcelona chelsea'ye nasıl gol atamaz diye düşündüm.

biz bugün Konya da acaip bi maç oynayacağız. ümit olmadan olmuyor işte. bi 3 puan yine çıldırtır insanları. Gökay'ın bi önceki postta belirttiği gibi deplasmanda sadece bi galibiyetimiz var ama inançlı olursak neden kazanmayalım? maç saatine kadar internette kalabilir miyim belli değil kalırsam lig radyo dan dinlerim. olmadı telefonla öğreniriz.

3 puanı alın gelin..

3 yorum:

mgaltan dedi ki...

futbol her yerde güzel hakkıyla oynandığı zaman. Bi bize dünyanın en büyük bilmemkaçıncı derbisi diye yutturulmaya çalışılan, bi kaç istisna maç dışında sahada kısır bir futbol olan,neredeyse yakında boks ya da güreş federasyonunun hakemlerince yönetilmesine ihtiyaç duyulacak "derbicik" tadındaki maçlara bak bir de adamların bizi yerimize çivileyen,çişimizi yapmak için bile yerimizden kalkamadığımız elclasicosuna ve onur kırıcı şekilde yenilen madridlilerin rakiplerini tebrik etme büyüklüğüne... mesele böyle anlatınca klasik dizilişte ileri ikilide "eğitim şart-bizim 40 fırın ekmek yememiz lazım" tertibine döndü ama gerçekler de bunlar. TR'de futbol=rant=kavga

Turgay Keskin dedi ki...

Askerde maç izlemek kimi zaman işkence haline dönüşüyor. Her kafadan çıkan bir ses ve karmaşa. Umarım çabucak geçer senin için...

Kly dedi ki...

Gökmen gitti unuttunuz buraları. Yok büttü yok bilmemneydi.. Takımda dibe doğru gidiyo ey Gökmen başkan gelde kurtar şu takımı.. Bucada görüşmek üzere :)