1 Aralık 2008 Pazartesi

Yıllar Var ki biz Seninle...

Sevdiğim bir şarkının baş dizeleri bunlar..
Körfezim de yıllar sonra süper ligde eze eze, göstere göstere bir galibiyet sevinci yaşattı bize bu hafta..

Bu galibiyetle artık, herkesin kendine güveni geldi.Evet hala sonuncuyuz, hala işimiz çok zor fakat biliyoruz ki, süper ligin vasat üstü ve deneyimli bir ekibini de rahatca yenebiliyor bu takım..Herşeyden önemlisi de bu. Çünkü mevcut kadrodaki isimlerin genç isimler olmadığı dolayısıyla, kötü gidişatın devam etmesi halinde iyice dağılma ihtimalini de düşününce bu 3 hafta ilaç gibi geldi.

Fakat insan burda da hep söylendiği gibi kendisini alamıyor eski eleştirileri düşünmekten:( Sene başında düzgün bir hocayla, iyi yabancı transferlerle! ve bol hazırlık maclarıyla belki de suan 17-18 puanı olan bir takım olacaktık. Fakay kabus gibi başlayan ligden sonra 3 haftada alınan 7 puan nefes aldırdı bize.

İşin doğrusu hepimiz ölümü gördük ve şimdi sıtmaya razıyız!! Lige sözde iddialı başlayan ekibimiz için şimdi ligde kalmak başarı olacak. Ama varsın olsun önemli olan bu sene ligde tutunabilmek, bunu başardığımızda emini mgelecek sene çok daha iyi olacaktır.

Şimdi tek duamız dileğimiz, Trabzondan en az bir puan almak. O 1 puan cok önemli! sıralamadaki yerimizi belki değiştirmyecek o 1 puan ama 4 haftadır yenilmeyen bir ekip olacağız ki bunun bize verdiği özgüven, rakiplere verdiği korku parayla satın alınamaz..

Dünkü taraftar fevkaledeydi..bununla ayrı bir gurur duydum..

Şimdi ligimiz hakkında kısa birşeyler söylemek gerekiyor.

Maalesef ligimiz çok da temiz gelmiyor bana.:(
Ligde 4 tane ankara takımının olması bence şaibeyi ciddi oranda arttırıyor.Bizim elimizden kaçırdığımız Ankaragücü gidip bize 4 atan bu sene gayet güzel top oynayan ankarasporu yenebiliyor!! Hacettepe,Gencler,Ankaraspor ve ankaragücü arasındaki maclar sanırım çok ilginç sonuclara gebe!!! kimin puana acil ihtiyacı varsa puanı o alacak gibi!

Ve hakemler her sene olduğu gibi 3 istanbul takımının formasıyla maclara cıkmaya devam ediyor..dün Hacettepeyi resmen ezdi hakem!

Kardeş Antalya, bursada cok kacırmıs zenci bir oyuncuları iki pozisyonda pas verse Antalyamız da 3 puanı alıp dönecekmiş aslında..Antalyamızın gol sıkıntısı var umarım bu sorunu hemen çözerler.
Dün ki ofansif ağırlıklı kadromuzdan dolayı da yılmaz hocayı ayrıca kutlamak lazım.Kendi sahanda böyle rakipleri böyle bir kadroyla boğmak en akıllıca olanıydı.
Allah yardımcımız olsun, lig karışık...Ayrıca bu sene ligde kalma barajının 40 puanın 5-6 puan altında gerçekleşeği görülüyor sanki, ilk yarı toplanacak 16-17 puan bile umudu son haftaya kadar taşıyacak gibi..

Furkan Akyol

Hiç yorum yok: