1 Aralık 2008 Pazartesi

Kanserojen Takım Kocaelispor


Maç boyu Konyaspor'un atağı yok. Pas sayımızın fazlalığı, yüzdeli olması (şişirmedik topları) en göze çarpar farklılıklardı. Serhat çok iyi oynuyordu. Maalesef sakatlandı. ismetpaşa da böyle göze hoş gelen futbolcu göremiyorduk. Futbolcu derken yakışıklı cocuk ama onu kastetmedik.. MAç sonu topallayarak tribünlere geldi serhat. Kasap Özgür abisi çağırmıştı onu ve tribünleri kıramadı. umarım trabzon maçına yetişir.

Orta sahada Semavi yoktu. Bizin blogda yazdığımız semavi'nin yeri banko Kemal veya Umut tan birinin oynayacağıydı. Yılmaz hoca Kemal ile Umut'u oynattı göbekde. Umut kötü oynamadı. Semavi kadar koşmuyordu ama topları kesiyordu. Sağa sola kaçıyor kenarlardan ortalar yapıyordu. ileri defansın arkasına doğru sarktı boşta kaldı bi iki pozisyonda ama top ona gelmedi.

Kemal bizi bizden alarak geldiği günden beri ilk defa bu kadar verimli ve iyi oynadı. Pas hatası yapmadı mesela. yaptıysada "o kadar olur" dedirtecek kadardı. ikinci yarı frnasergio oyuna girip umut çıkınca Kemal önlibero gibi değilde, tam bi orta saha gibi oynadı ve gayet iyi oynadı.



Gol geciktikçe tribünde daha çok bağırdık "körfez gol gol gol" diye. daha çok stres olduk. her gol kaçırışta saç baş yolduk. aynısı futbolcularda da vardı. artık gol olmalıydı. bu kadar iyi oyuna göre gol atamamak olmazdı.

Murat Hacıoğlu, gerçekten futbolu bilerek oynuyor. pozisyonlar hep onun sayesinde başlıyordu. zaten Serhat Akın çıkıp Bülent Bölükbaşı oyuna girdiğikten sonra sağ kanattaki kanser riski artmıştı. 2. yarı gol gelmeyince bi ara şişirmeye başladık ama kısa sürdü.

daha maçın başında Muhammed'in sakatlanmasıyla oyuna giren Özgür bu kadar mı iyi oynardı. savunma kusursuz oynadı. özgür sanki yıllardır bu takımda oynuyormuş gibiydi. defansta tolga ile hatasız oynadılar.

80e kadar "bu kadar iyi oynuyoruz, yine mi galip gelemicez?" diye düşünürken Ahmet Dursun vurmuş tribünler yıkılmıştı. Oh be.. arkası geldi zaten... 3-0 net skorla yendik. üstelik tek kale oynayarak.




Maç sonu sakat olan KAPTAN SERDAR tribüne gelip 3lü çektirdi tribünlere. Çok güzeldi herşey..



Hayat varsa, Umut vardır...

KOCAELİSPOR:3 - KONYASPOR: 0

Stat: İzmit İsmetpaşa

Hakemler: Koray Gençerler, Serkan Akarca, Ali Zağlı

Kocaelispor: Serdar Kulbilge, Musa, Tolga, Volkan, Muhammet (Dk. 9 Özgür ), Serhat (Dk. 37 Bülent), Umut (Fran Sergio dk. 64), Kamal, Murat, Taner, Ahmet Dursun

Konyaspor: Jefferson, Cihan, Da Silva (Dk. 51 Fatih), Serhat, İsmail, Fahri, Erhan, Erdal, Zafer, Veysel, Ferdi (Dk. 77 Celaleddin)

Sarı Kartlar: Dk. 12 Zafer (Konyaspor), Dk. 23 Musa, Dk. 64 Murat, Dk. 87 Fran Sergio, Dk. 88 Ahmet Dursun (Kocaelispor)

Goller: Dk. 82 Ahmet Dursun, Dk. 84 Bülent Bölükbaşı, Dk. 90 Taner Gülleri

2 yorum:

Kly dedi ki...

Dün mükemmel bir maç dinledim radyodan. Bi kere hemen hemen konyalıların adını duymamak mükemmel bir duygu. Sadece defanslarında bi Serhat mı ne var onun adını duyduk ki bu da güzel bir şey :) İkincisi ise Hodrimeydanın sesinin o salak sunucuyu bastırmasıydı ki maçı çok daha katlanılır bir hale getirdi :)

Dinlemesi bile şahane bir maçtı ki izlemesini tahmin edemiyorum. Her ne kadar goller geç gelmiş olsa da onun sevinci de bir başka oluyo tabi :) Çok pis gaza geldim Antep maçında ses tellerini kopartıcam gibi duruyo :):)

Teşekkürler Körfezim , Teşekkürler Hodri Meydan...

Robaggio dedi ki...

bu maçı da mı vericez lan yoksa demeden maç izlemeyi özlemişiz arkadaş ya..
82 dakika kanser olduk gerçekten ama şükür sonuca değdi..
devamı trabzona işşallaaah..