12 Kasım 2008 Çarşamba

İstabullu büyüklerin ilacı Kocaeli - Can Belge


..........................

Beşiktaş için, Kocaeli maçı kolay göründüğü halde zor geçti diyebiliriz. Zira ilk devre 2-0 a gelen maçı, çok inandırıcı olmayan bir faulden buldukları ilk golle döndürdüler. Rakipteki güven eksikliği bu ilk golün etkisini katladı ve arkası çorap söküğü gibi geldi tabir caizse. Beşiktaş da ilk üçe giren tek İstanbul takımı oldu böylece, 10. hafta sonunda.

Kocaelispor Galatasaray a, Fenerbahçe ye ve Beşiktaş a karşı öne geçmeyi başarsa da, bu maçlardan topladığı puan sıfırda kaldı. Zaten ligin bütünü itibariyle de Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçlarından 1-1 lerle kotardığı iki puan dışında kazandığı puan yok. Yani 10 haftada tek bir galibiyetin yekûnunu bir araya getirememiş. Bu hafta içeride Denizli maçı son duraktır öyleyse: bu maçla birlikte köklü bir değişim başlamıyorsa, Taner Gülleri durur, Kocaeli yolcudur!


..............................

Sivas da, Kayseri de, Gaziantepspor da yapamadı bu hafta... Sivas Şifo yla mavileşen Antalyaspor kurbanı: Haftanın en zevkli mücadelelerinden birini çok da kötü oynamadan kaybettiler. Antalya iki haftadır, aynı mavi formayla aynı skoru işliyor. Önce atıyor, sonra yiyor ve 2-1 kazanıyor. Ve onları Kocaeli den farklı kılan sadece bu iki galibiyet, düşme potasını terk etmelerine yetiyor. Umudunu kaybetmeye meyledenlere duyurulur.

...............................

Can Belge yazısı

Kaynak: http://www.taraf.com.tr/makale/2633.htm

Hiç yorum yok: