18 Ekim 2008 Cumartesi

Kocaelispor - Fenerbahçe 19:00



zaman geçmiyor sanki. bir an önce stada gitmek istiyorum. dün geceden beri kalbim ritmini hızlandırdı. maç öncesi tükürük köfte yemek, dış stad tribünlerinde piiz yapmak, tribüne girip bağırmak. gol attığımızda, kendimi en ön koltuklarda hatta bazen yerlerde tanımadığım bir adama sarılırken bulmak istiyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kocaelispor eline geçen bu fırsatı ii değerlendirmeli fenerbahçe hiç bu kadar kötü olmamıştı gerçi bizimde onlardan farkımıs yok ama:)
^^sözün özü ne yap ne et kazan^^

scapula dedi ki...

Kazandır bu maçı Kandıralı.

ERKUT dedi ki...

Kocaeli maalesef kötü başladı .Yılmaz Vural'ın son çalıştırdığı Manisaspor ve Antalyaspor performansı ile takımın başına geçmesi Körfez için kafamda muamma yaratmaya devam ediyor.Eskişehi deplasmanında son dakikada kaybedilen 1 puan ve milli ara sonrası rakip sorunlarla boğuşan,çıkış arayan Fenerbahçe yerine daha denk bir takım olsa fena olmazdı.Diğer taraftan bakarsak Körfez bu maçta puan alırsa takımın güveni tavan yapacaktır. Kulbilge,Topraktepe,Serhat ,Jestrovic gibi oyuncular sağlıklı olup performanslarını yükselttiği takdirde durum oldukça parlak olacak.