18 Eylül 2008 Perşembe

Sen niye gitmezsin?

"İPEKOĞLU G.SARAY'A KAYBEDERSE GİDER
Kocaelispor yıllardır Süper Lig özlemiyle bekliyordu. Eski dönemleri ligimize renk vermiş ve herkesin beğenisini kazanmıştı. Bu sezon da belki bu havayı yakalayabilirler mi diye beklenti vardı şehirde ama bugüne kadar ki durum beklentilerinin altında kaldı.

Engin İpekoğlu beyefendiliğiyle bilinen bir teknik adam ama henüz kendini hiçbir yerde ispat edemedi teknik adamlık konusunda.

Kayserispor ile oynadılar bu hafta ve maç sonu açıklamasını görünce dondum kaldım. Turkcell Süper Lig'de teknik direktörlük yapan bir kişinin mağlup olduğu maçta "Kayseri gibi bir deplasmanda pozisyon vermemek büyük başarı" demesi kabul edilir bir durum değil bana göre. Bir ara skoru yanlış mı biliyorum diye düşündürdü beni Engin İpekoğlu'nun bu açıklamaları.

Kayserispor elbette çok zor bir deplasman ama bunu başarı saymak akıl alır gibi değil. Halen takımın başında duruyor olması bile ilginç bir durum. Tahmin ediyorum bu haftaki Galatasaray maçında kaybedilecek 3 puan Engin İpekoğlu'nun Kocaelispor serüvenin sonu olacaktır. Zaten de eski Galatasaraylı bir futbolcu ile görüştükleri duyumları var, kim olduğunu da biliyorum ama bunu bu satırlarda paylaşmak doğru olmaz."

Devrim Çetin Ntvspor.Net'te yazmış yukarıdaki yazı oradan alıntıdır. Engin Hoca iyiki bir laf etmiş hemen başka taraflarınızla anlayın. "adamlara pozisyon vermedik, gayet iyi oynadık, saçma sapan bir gol yedik" demeye çalışmış "pozisyon vermedik" derken. Devrim Çetin ne anladıysa aynı bizim yerel basın gibi hemen gider yapmış. Ntv gibi kaliteli bir yerde ne işi var bu adamın anlamam..

4 yorum:

Robaggio dedi ki...

Gökmencim arkadaş Bursasporluluğu ile bilinir, Engin hocanın bırakmış olduğu kuyruk acısı çıkıyor yani ciddiye alınacak birisi değil...

ntv'de de herşeyin boku çıktı bu arada bu da normal artık, eski kaliteden eser yok...

Dobrowski dedi ki...

haklısın. kalite gitgide düşüyor. yinede daha internet sayfalarına çıplak kadın resimleri koymamaları bir nebze olsun +ları. hangi spor veya haber sitesine girsem karşıma çıplak kadınlar çıkıyor. tamam sevmiyor değiliz ama bokunuda çıkarıyorlar.

eşşolusunu bundan sonra takip edicem bakalım başka neler yazacak

şiirler dedi ki...

aslında istanbul basınında birinin anadolu hakında yazılar yazması, bursalı birinin kocaelisporla ilgili yazı yazması bence güzel bir şey.

Robaggio dedi ki...

doğru söylüyorsun ama geçmişte yaşadıklarının acısını bizim takımımız üzerinden çıkarmaya çalışması hiç güzel birşey değil..bakalım bu hafta ne diyecek..