18 Eylül 2008 Perşembe

Port Of Fenerbahce



Kendimi fanatik gazete başlığını atıyor gibi hissettim bu başlıktan sonra. Herkes tatile gelmiş.. İstanbul'a karı kız peşine koşmaya veya paranın yüzündeki sıcaklığı hissetmeye gelen Carlos, Artık limanda battı batacak demirlemiş tekne Aragones. Sakatlıklarla Alabora olmuş kendini sonunda bu limana atmış Emre. 100 yıl antreman yapsa üstüne birşey koyamayan Selçuk. Limanda yeni görünen ve kullanıldımı tonajından fazla yük koyulan ve sonra bu yükü taşıyamıyor denilen Yasin. Adam olmaz diyerek bizim gençlere yolladığımız ve dün akşam Limanı düzeltmeye çalışan Uğur Boral. Kurtarıcı olarak gelip 6-7 dakikada batan tekne Josico. ikinci yarı hiç olmayan ve osuruktan nem kapan Alex. Ortada 2-3 metre yanındaki adamla o kadar çok pas yapıp "isabetli pas" sayısını artıran MALdonado. Sakatlıktan sonra eskisi gibi olamayan hafiften su almaya başlayan Gökhan Gönül. Yıldırım çarpar bunlara..

Arkadaşın pastanesinde izledik maçı. 2-0 dan sonra Livırpul - 8eşiktaş maçı gibi olacak galiba bu maç dedim ama maalesef olmadı.

Limanın sahibi Yıldırım, yine bir bahane bulup, taraftarları besleyip kendini sevdircektir.

Tebrikler Porto güzel bir uyku çektim sayende..

1 yorum:

Anelka dedi ki...

Bırakınız Fenerbahçe'yi kendi takımınızla ilgileniniz. Aziz Yıldırım'ı değil Serhan Gürkan'ı tartışınız. Yoksa iş işten geçmiş olacak bu gidiş gidiş değil hani.