10 Temmuz 2008 Perşembe

Nenad Jestrovic Kocaelispor'da


Ah ulan birde yaşlı olmasan! 32 yaşında da olsa İyi forvet aldık, Anderletch zamanlarında adını duyduğumuz sırp ve giderci bir abimiz. Uefa'dan ırkçılık yüzünden cezası bile var. Böylede g.t bi adam. Bir şampiyonlar ligi maçında Mohamed Sissoko ya Irkçı laflar etmiş 3maç ceza yemiş. Anderletch zamanlarında beşiktaş ve galatasaray için transfer bile etmiş fotomaç, fanatik gibi gazetelerimiz. Geçen sene Kızılyıldız da oynamış, tıpkı Dusan ve Tutoriç gibi. Mirko sonunda Kızılyıldız la bizi kardeş takım yapacak. Olacağı o adamların takımın yarısını aldık.

Resmi sitedeki haber burada, ayrıca gogıldan bakınca bir haber çıkıyor ki adamın "çetebaşı" olduğu yazıyor burada. Tamam haber 2005 tarihli ama şu ergen devlet bize konmasın çetebaşı filan diye. Bir forvetimiz oldu onuda çetebaşı yaptılar. Bizim tribün pek sever böyle adamları.

Youtube da bir videosu var abinin gollerinden oluşan buyrun zevk alın video ...


1 yorum:

mgaltan dedi ki...

işin doğrusu bu yaşında olmasa biraz zor alırdık bu kalitede bir oyuncuyu gökmen.disiplin ve ırkçılık sorunu beni de düşündürmüyor değil umarım böyle bir düşmanlığı yoktur. Takımımızdaki patrice ve djeihouaya karşı bir olumsuz tavır tüm takmın huzurunu kaçırır. sonrasında sırplar siyahiler kamplaşması falan gelirse yaşanacaklar kaosa dönüşür. bunun dışında süper ligdeki siyahi oyuncularla yaşayacağı münakaşalar da krmızı kart ve ağır cezalarla sonuçlanabilir ve bizi çok keyiflendiren bu transfer hüsranla sonuçlanabilir. Bardağın dolu tarafı ise kariyerinde oynadığı maçların yarısından çoğunda gol atmış bir forvet oyuncusu aldık,çok da hırslı efendi gibi topunu oynarsa en az 15 gol atar diyorum.