27 Nisan 2010 Salı

Hakemleri Tartışmak


Son günlerde hangi kanalda bir spor programı varsa hakemleri tartışıyorlar. Verdikleri yanlış kararlardan şikayet ediyorlar. Bende çoğu gibi inanmıyorum hakemlerin tarafsız yönettiklerine. Hele Anadolu takımı taraftarıysanız daha iyi anlıyorsunuz, hakemlerin kafalarında büyüttükleri o takımlara ne kadar destek olduklarını.

Ahmet Çakar, Reha Muhtar filan neyi tartışıyorsunuz siz arkadaş? Gelin bir Bank Asya maçını beraber izleyelim ondan sonra konuşun. Bakın 3. lig demiyorum seneye süper lig de oynayabilecek takımların ve süper ligde maç yönetmeden önce bu hakemler nerelerde nasıl maç yönetiyorlar bi görün allaasen..! Erkan Sağlık denen adam hafta sonu kafamdaki saçları beyazlatıyordu nerdeyse önceki postta epey hayır okuduk ona. ilk yarıda maraton tribünü önünde Okan Öztürk'e uzun bi top atıldı. Tam Okan topu önüne aldı, zaten ilk müdehale adamı olan Erkan, ilk müdehaleyi topa yapamadıysa oyuncuya yaparak güreş dilinde ne denir bilmiyorum terim olarak ama belinden tuttuğu gibi Okan'ı yere indirdi. Biz tribünde "ohaa!" diyecek olduk, hakem eliyle "oyna" dedi.
Yuh be kardeşim, başka pozisyonda dokunmadan kendini bırakan adamı görünce, yakınında kim ayakta duruyorsa sarı kartı yapıştırdı. Adı da Fethi Serkan Koçak mış. Süper ligde 4. hakemlik yapıyor, bank asyada ameliyat yapan futbolculara devam edin diyor. İnşallah hep süper ligde maç yönetir bu adam. Daha çok tartışır daha çok birbirinizi yersiniz.. yılanın başı büyümüş oluyor süper lige çıkınca..

Hiç yorum yok: