29 Kasım 2009 Pazar

Adalet hiç öyle adaletli bir şey değil


Seyircisiz futbol mu olur allasen. Bu ceza filan olamaz, insanları futboldan soğutmak olabilir. Seyircisiz maç, tvden izleme şansı yok! ee ne diye oynuyorlar bu adamlar. kimseler görmesin, kimseler duymasın diye mi bütün muhabbet? olayları çıkaranlara ver cezayı, klübün ne suçu var? hadi bizi geçtim karabüklülerin ne suçu var adamlar hiç bir olaya tanık bile değillerken cezaya dahil oluveriyorlar. onlarında seyircisi izleyemiyor maçı. bariz, ülke olarak beceremediğimiz bi olay adalet!. Bugün maç var, biz ismetpaşa stadına gidemiyoruz. otur evde izle o da yok. Ee ben desteklediğim takımı ancak tesislere gidip antrenman yaparken mi görebileceğim?

bayram tatilinde yurt dışından veya başka şehirlerde yaşayıp gelen kocaelililer nasıl üzgün. Kırk yılda bir geliyoruz ona maç denk geldi ama gidemiyoruz diye kahroluyorlar. Öbür tarafta bütün federasyon çalışanlarının yakasına yapışacağım efendim. Haberiniz ola..

2 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

Bugün 3. lig maçında.
Çok gergin maç. Tribünler dolu...
Polisin biri durup dururken artistlik olsun diye gitti biber gazı sıktı.
Kudurdu millet. Bir dolu olay sonra... Aklına ne gelirse


Bizim polisimiz biraz aklı selim olsa, konuşmayı bilse...
Olmayacak terör vs ama.
İştee bu devletin neresini tutmuşsun elinde kalmamış ki

Dobrowski dedi ki...

hafta sonu evinde otururken telefon geliyor iş çıktı maça gel diyorlar. o da o sinirle veriyor jopu biber gazını. belki 30 sene sonra azaları bu olaylar o zamana kadar eski polisler emekli olur. yenileri hep lisans mezunu olmak zorunda, heralde biraz düzelme olur.