7 Ekim 2009 Çarşamba

alin verin kocaelispor a can verin


klubün her yerine haciz geldiğini hepimiz biliyoruz. elektriklerin kapatılması sonrası futbolcuların telefonlarını camide şarj etmeleri, fırıncının bile yöneticileri arayıp "verin artık şu ekmek paralarını" diye çemkirmesi ne hallerde olduğumuzun göstergelerinden sadece bi kaçı.

aklıma St.Pauli nin 2002 yılında çıkardığı "retter" yani kurtarıcı tişörtleri gibi bir kampanya yapılsa geldi. gerçi bizim ürünleri klüp satamıyor yine bir sürü sorun var ancak böyle şeyler yapılmazsa bu klüp hep gelen yöneticilerin, başkanların eline bakarsa sokakta kolasına maç yapmaya başlarız..

St. Pauli bu tişörtlerden 140bin tane satmış. üstelik bu kasabanın nüfusu 30bin civarında..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

evet bu tişörtlerden 2 tanesinin sahibide benim. pauli dünyada pek çok insanın sevdiği bir kulüp. bu tip işler sadece kulüp taraftarına yönelik yapılamaz bence. yetersiz kalır. böyle birşey yapılsa kim alır sizin gibi 1000-2000 kocaelisporlu. anlattığınız "minibüs" olayındaki gibilerin umrunda olur mu? belki... nerden bedava buluruz diye kafa yorarlar...

Dobrowski dedi ki...

çok haklısın sadece taraftara yönelik değilde tüm kente yönelik olmalı. o adamlar yine klüpten bedaba bulurlar o tişörtleri para vermezler klübü zarara uğratırlar zaten.