3 Mart 2009 Salı

Volkan Bekiroğlu



tamam para veremedik gitti haklıdır. hepsi gitse bişey diyemeyiz.
Pazar günü Volkan Bekiroğlu Buraspor formasıyla karşımızdaydı. maç sonunda "Kocaeli gibi bi takıma puan verdik" demiş, dalga geçerek. ilk başta bi küfür ettim. ardından sakinleşip bakınca adamın haklı olduğunu düşündüm. bu takımı içeriden görmüş, ne rezillikler olduğunu biliyordu. borç batağında, parasız, beceriksiz yönetim, dökülen tesisler.. bir sürü olumsuzluğa rağmen bu takım bi puan aldı işte sizden. iki pas yapsak 3 puan alacaktık.. bi önceki hafta 5 gol attı bu takım! zoruna mı gitti Volkan?!! herşey para değil işte! Futbolun ne olduğunu öğrenememişsin hala..

Oysa ilk yarıdaki Konyaspor maçı sonrası "biz bu yola baş koyduk" diye açıklama yapıyordun mikrofonlara. aman senin gibi adamlardan kurtulduk ya.. en çok buna sevinmeli..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kocaeli'den cikip yetismis bir suru kaliteli oyuncu var.. neden bu oyunculari takima toplamaya calismadilar.. en azindan ligden bu kadar erken kopmus olmazdi körfez..

bu hafta sonu oynanacak olan Eskisehir-Kocaeli maciyla Es-Es'imin degil ama körfezin kaderi netlesir. Ya herro Ya merro maci.. hayirlisi olsun, kavgasiz dovussuz bitsin.

mgaltan dedi ki...

volkanın gitmesine veya gidene kadar işini gerçekten adabıyla yapmasına kimsenin tek bir lafı olmaz herhalde.Sevmiştik onun hırslı oyununu,iddialı açıklamalarını.Hatta giderken de hemen hepimiz üzülmüştük,çünkü ligin dibindeki takımızda işini iyi yapan nadir oyuncularımızdandı, Ama şu söyledikleri gösteriyor ki işini iyi yapmasına rağmen çok da ince düşünceli,karakterli birisi değilmiş ki kimbilir belki bursa taraftarına şirin görünmek için belki hamzanın golü attıktan sonraki hareketi kendisini acıttığından olsa gerek kendisinin kadrosunda bulunduğu dönemde ligin dibine demir atmış bir takımın son haftalardaki futbolunu seyretmeden "kocaeli gibi bir takıma puan verdik" diye hayıflanmış. Futbol ülkemizde bu kadar önemliyken bu kadar takip edilirken futbol üzerine yazıp çizenlerin yanı sıra futbolcuların da eğitimli olmaları, konuşacakları lafları bilmeleri ,örnek olmaları, camiaları küçümseyici açıklamalardan kaçınmaları gerekiyor.