3 Ocak 2009 Cumartesi

Uğur Boral'ı KURTARan adam


Genç futbolculara yöneliyoruz parasızlıkan. gerçi kötü olmuyor para olmaması. Kadroya giremeyip u19 milli takımına seçilen, altyapıdan yetişen çocukları harcıyorduk. Zaten altyapımız belediye gibi çalışıyor. Adamı olanın çocuğu girebiliyor mesela, yetenek 2. hatta 3. planda. Bu durumdan kar olarak tek gençlere gün doğması oldu.
Uğur Boral bizim altyapıdan yetişmedi ama 2002-2003 sezonunda süper lig'de Kocaelispor forması giydi. üstelik 2 gol bile atmış. Küme düştüğümüz sezon işte. Güvenç Kurtar o zaman "bu adamdan cacık olmaz" diye göndermiş. İlhan Cavcav havada kapmış tabi. Ne kadar para verdi bilinmez ama cüzi bi miktar olduğu kesin. ancak Uğur'un Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası alamayacağı paraları düşünüp bi ton laf etmesini hala unutamıyorum.

Şimdi Uğur milli takımda. bizde kalsa, aynı performansı gösterse seçilir miydi? Hayır. Çok net. HAYIR.

Ben hala beğenmiyorum Uğur'u anca koşup duruyor. Fener de düzgün bi sol kanat olmadığından Messi'ymiş gibi gösteriliyor. Ama yinede kaçırdığımız adamlara yanıyorum işte.. Güvenç Kurtar olmasa belkide kariyerinde hiç buralara gelemeyecekti o ayrı..

Hiç yorum yok: