6 Ocak 2009 Salı

Dorde Tutoriç Türkiye serüveni



Mirko sayesinde kızılyıldız'dan aldık. Niye mirko sayesinde diyorum. Mirko'nun babasının oğlu değil, menajeride değil. Doğal olarak sırpça bildiğinden, adamlarla aynı dili konuştuğundan yardımcı oldu. Hatta Muammer Çelik de pazarlık yapmış araya girip.

Tutoriç'i çabuk sevdik ama çabucakta kaybettik. Gidişleri arkasından Yılmaz Vural "zaten takımda bi b.ka yaramıyorlardı. gittikleri kötü oldu diyemem" tipi açıklamalar yapmıştı. Ne kadar adice di mi? gidenin arkasından konuşmak yakışmıyordu hani delikanlıya?

Türkiye de oynadığı resmi maçlara baktım Tutoriç'in.

Gençlerbirliği maçında 90 dakika Ufuk Çam ile beraber defansın ortasındaydılar.

Sivas maçında; 90 dakika oynayıp, istatistiklerine bi sarı kart eklemişti.yenildik..yanında yine Ufuk Çam vardı.

Kayseri maçında yine Ufuk Çam ile ve yine mağğlubiyet..

Gs maçını kimse hatırlamak istemiyor o rezilliğe 90 dakika o da biz de katlandık..

Manisa ile oynanan kupa maçında yine plaka yazdırmış yine 90 dakika Tutoriç vardı. Yanında Tolge Seyhan oynadı..

Bursa maçında son dakikaya kadar durdu yani o son dakikada orta sahadan atılan golü gördü.. Yanında Ufuk Çam vardı..

EsEs maçında bi sarı kart gördü. yine son dakika.. Ekürisi Tolga Seyhan dı.

Fb. maçında 90 dakika Tolga'yla oynadı.. "Son dakika" yazmaya usandım..

Ankaraspor maçında takım komple bizi felç edip o kadar yolu giden o kadar adama 4 tane golü haşırt diye sokturmuşlar. birini Tutoriç atmıştı.. golü o attı ama ankaraspor'a yazıldı.. kalede kılıç, ekürisi Tolga vardı.. O golden sonra o açıklamayı yapmış olabilir Yılmaz Vural bi gazla.

Adam istikrar abidesi, her maçı kaybetmiş takımı. şimdi bu adam nasıl transfer olsun. düşünsenize işe başvuruyorsunuz. sivinizde daha önce çalıştığınız şirketle girdğiniz bütün ihaleleri kaybetmişsiniz. şimdi devre arasında hangi takımla anlaşır acaba? anlaşmazsa zaten bizden paracı çatır çatır alacak sözleşmesine göre. yok 2. yarı giderse bi takıma bizden 2. yarının parasını alamıyor. Diğer giden Sırplar içinde aynısı geçerli. Üzgünüz be Tutoriç.. Farklı zamanda farklı yerlerde karşılaşsaydık belki....
Photobucket

Hiç yorum yok: