15 Aralık 2008 Pazartesi

mazoşistlik



Barcelona - Real Madrid maçından sonra ilk izlediğim maç bizim paf maçı oldu. Ne dandik top oynuyordu pafımız. Antep paf 2. golü penaltıdan attı. sonra biz biraları alıp piiz yapmaya stad arkasına geçtik. 2-0 yenilmiş paf. A takımda neden şans verilmiyor diye sorgulanan Mehmet Öztonga'nın bi numarasını göremedik.

Piizimizi yapıp stada girdik. Yine tribünler doluydu. Aralık ortasında güneşli bi pazar günü. Evde oturmayıp maça gelmişti insanlar. Herkes ümitliydi ve alt sıralardaki bütün takımlar puan kaybetmişti. Kazanmak işimize gelirdi. Nurullah Sağlam Konyaspor başındayken hiç sevmez, 3 malum istanbul takımına kaşı oynadığı maçlarda hep tırsak oynadığı için küfür bile eder, adamdan saymazdım. Gerçi hala öyle.

Maça girdiğimde maraton dolmuştu bi koltuğa 2 kişi çıktık. yine kucak kucağa ayaktaydık. İlk golü maçın daha ilk saniyelerinde bulduk. "golün adııı....." diye bağıran adam 30. saniye demişti. Top Cambazı Kerem 16. saniye yazmış. Daha maça konsantre olamadan gol attık. Çıldırdık tabi tribünde bi iki dakika. Golü attık ama ardından Antep oyuna başladı ve 2-3 dakika sonra en süpersonik adamlarımızdan biri olan Musa Büyük eliyle oynayıp penaltıya sebep oldu ki çoğu kişi penaltı olmadığını söylüyor. görüntülerini izlemedim ama bu pozisyon Musa'nın ilk olumlu hareketi olmayacaktı Gaziantepspor için.

Tabata penaltıdan golü attı. biz, daha coşkulu bi sevinç yaşayamadan hemen gol yemiştik. oyun başladıktan sonra artık Antep şov vardı. ilk dakikada yedikleri gol sanki uyuyan devi uyandırmıştı. averaj verip kendilerini gazlamışlardı sanki.


Serdar Kulbilge


Musa Büyük - Tolga Seyhan - Özgür Bayer - Volkan Bekiroğlu

Kemal Aslan - Umut Kekilli



Serhat Akın - Taner Gülleri - Ahmet Dursun - Murat Hacıoğlu



böyle çıktık sahaya. Zaten koşmayan ileride savunma arkasına sarkıp gol bulmaya çalışan bi forvetimiz var. bide bunların yanına sağ ve sol kanata Murat'la Serhat'ı koyuyorsun. oh ne güzel. Yıldız adayı olarak gördüğüm Umut 2-3 maçtır bize gösterdiki yıldızı kaymış.. Hiç bi topa basmayan, ayağındaki topu kaybeden koşmayan, aynı Sergen Yalçın gibi orta sahada görüntü olsun diye duran adamdı Umut. üstelik Sergen'in yeteneği vardı.

Orta sahada bi tek Kemal kaldı. O da tek başına ne yapsın. Sağ ve sol beklerimiz Musa ve Volkan önlerinde bu adamlar oynadığı içinde felç oldular ama Musa sağolsun her ileri çıkıp orta yapmaya kalktığında top kale arka tribününe doğru gitti. bi adam bunca senedir top oynayıp, nasıl orta yapmayı hala beceremez. orta yaparken sağ ayağının topuğuyla topa vurur mu?!!

Serhat Akın'ı herkes alkışladı. Ayağına topu alıp iki adam geçiyordu. göze hoş geldiği için herkes gazladı. Böyle adam görmeye alışık değil ismet paşa tribünleri.


Antep başka bi maçta bu kadar rahat top yapabilir mi bilmiyorum. Bi atakta 50 tane pas yaptılar neredeyse. "Barselona mı lan bunlar?" dedim yanımdakilere. Bi duvar pasıyla 4 defans oyuncusunu ekarte edebilicek yeneteğe sahip değillerdi elbette ama bizim oyuncularımız o kadar şapşal oynuyorlardıki o bile mümkün oldu. bi duvar pasıyla 4 adamı geçebildiler.

Orta sahamız yok demiştik, e haliyle Tabata'yı durduracak bi adamda yoktu. Zaten Yılmaz hoca da biz gibi Antep şovu izledi. Sağolsun kadrodaki tek yabancıyı oyuna aldı kurtarıcı olarak.

Fransergio... Efsane olabilecek bi isim bu. Acaba Kolibali zamanındaki gibi televole filan olsa, bu adam futbol oynar mydı? diyorum. Neden Fransergio'dan bi Meriç Erkan, bi Tülin Caner olmasınki.!! hatta olsun! Bu adamı kim izlemişte almış o adamda zerre s.ke sürülecek akıl varmıymış? hep bunlar merak ettiklerim. Bu adam Brezilyalı filan olamaz. Bu kadar dandik top oynayan bi adam brezilya için hakarettir ki bence bu yüzden ülkeden kovulup mülteci olarak buralara gelmiş, beyoğlu'nda takılırken, brezilyalı diye menajerler Kasımpaşa'ya kakalamış, dönüp dolaşıp bizden başka enayi bulunmamış, menajerler bize sokmuşlardır.

Yılmaz Vural açıklamasında "ikinci yarıdan memnunum" demiş. Yorumlayan butterfly41 nicki kişi "sen eger hocaysan bende alex fergusonum umut kekilli murat hacıoğlu fransergio bunların 3 ayagımı varda otnatıyosun takım kotuyken bıle her mac kendını parcalayan semavi neden kulubede neden buyuk takımlarda hoca olamadıın bellı geldın bızı yaktın " demiş. ne kadar güzel açıklamış.
iyi top oynadık dediği 85 ile 87. dakikalar arası 10 kişi saldırdık antep'te geri çekildi. 2 pozisyon buldu. Yılmaz Hoca bunları hatırlamış olmalı bu açıklamaları yaparken..

Nurullah Sağlam 4 gol attıklarında bile takımına işaret ediyordu ileri çıkın diye. Aferin.

Kanserojen Takım Kocaelispor demiştim geçen haftalarda hala devam ediyor işte. biz ise mazoşistiz resmen. Her hafta yine aynı kabir azabını yaşıyoruz tribünde..

4 yorum:

pclion dedi ki...

Kandıralı, bu Mehmet Öztonga'nın Engin Öztonga'yla bir akrabalığı var mıdır?..

Dobrowski dedi ki...

Engin'in kardeşi olur kendisi. u18 milli takımının sol beki paftan şuan için çıkacak oyuncu olursa o olacak ama onuda gelen hiç bi hoca sallamadı.

Robaggio dedi ki...

gökmen ben de trt spikerinin yalancısıyım aklımda o kalmış, saate baktığımdan ya da bildiğimden 16 demedim yani..maçta anonsu yapan adam 30 demişti ama doğrudur..

Dobrowski dedi ki...

olur öyle şeyler salla. ben acaba o kadar erken miydi diye düşündüm belki bi bildiği vardır demiştim. isterse 1. saniyede atsın adamlar fesledi bize :/