13 Kasım 2008 Perşembe

Mustafa Uğur


Bu hafta erciyes kayseri de, yenilgisi olmayan Manisaspor'u mağlup etti. 4-0 lık skor şaşırttı herkesi. Mustafa Uğur'da maç sonrası :"4-0'lık galibiyeti biz de beklemiyorduk. Manisaspor'un 4-0 yenilebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi." demiş. Manisa gerçekten iyi takım. Bizim kupa maçı öncesi değerlendirmede anlatmıştım. Mustafa Uğur'da b.kunu çıkarmış. İnsan kendine güvenir biraz. Zamanında At. Madrid'le oynamış takımsın sen.

neyse, Mustafa Uğur 2005-2006 sezonunda yine erciyes'in başında takımı süper lig'e çıkaran hocaydı. Süper Lig'de iyi top oynatıyordu takıma. Tipik anadolu takımı gibi oynamıyorlardı (bi gol atıp üstüne yatalım, kazanamazsak bile bi puan iyidir mantığı). Takım kötü gitmiyordu ama Mustafa Uğur görevi bıraktı. Neden yaptı bunu bilmem. Yönetimsel sorunlar olmuş olabilir. Şimdi yine takımın başında ve bu hafta güzel bir galibiyet aldılar. Lig sonuncusu, lideri yenmiş oldu. böylece 13.lüğe kadar çıktılar. Son 5 yıl bank asya'da oynadığımızdan bu ligde herşeyin olabileceğini biliyoruz.

Mustafa uğur erciyes'i bıraktıktan sonra; Samsunspor'u çalıştırdı bi dönem. Samsun para krizine girdi, bıraktı. Geçen sene Diyarbakır mucizesini yaratan adamdı. Süper Lig'e çıkartamaması tek eksiği.ancak takımın başına geldiğinde Diyarbakır şu anki Erciyes ten pek farklı değildi.
Erciyes'i playoff'a taşır mı? dedik ya herşey olur. Banu Yelkovan'ın dediği gibi "tahmini en zor lig"

Hiç yorum yok: