3 Kasım 2008 Pazartesi

Hayat yok, Umut yok


eleştiri yapıyorsun, korfez.org; hep muhalefet yapan Deniz Baykal gibi oluyor. kostad.org da yazıyorsun, eleştirin mussolini edasıyla siliniyor. şimdi ne kaldı bize? ne yazalım yani. herşey çok mu güzel? yönetimi, futbolcusu, hocası, taraftar olarak biz çok mu başaralıyız da en ufak bi eleştiride herkes, yeri gelip gol attığımızda sarıldığı, kardeşim dediği adama saldırıyor.

böyle mi başarılı olacağız? bunu yapmak kocaelisporluluksa utanırım. biz barselona veya real madrid miyiz beyaz mendil sallayalım. istifa diye bağırıyoruz işte. bu tribünler adamı omuzlarda da taşır. yere de atar. dünyanın kuralı bu. vefa sadece semt adı. bunu sezon başında yine bu yönetim gösterdi bize.

ikinci lige düşmek önemli değil benim için. tamam kötü oluyor. kahroluyoruz elbette. asıl kahroldğum mesele ruhsuzluktur. yenilsek bile ezilmemek. adam gibi durmak. bunu beceremiyoruz.

ama bizde ne hayat var ne umut var. anca birbirimize saldıralım. daha biz tribünde birlik olamıyoruz. ondan sonra kahrolsun pkk diyoruz. memlekette de aynı sorun var. birlik olamazsak dirlik olamayız..

bu futbolcular böyle oynacaklarsa bjk maçına çıkmasınlar. kahrolacağımıza 3-0 hükmen mağlup sayılalım..

ayrıca; şu blog olmasa yazacak yerim yokmuş be.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Berezilya.com'a her zaman yazabilirsin merak etme. Küfürsüz olsun, yeter :)

Dobrowski dedi ki...

teşekkür ederim Ege Görgün.