10 Ekim 2008 Cuma

Vakti Geldi Ayrılığın Ne Yapsak Boş

resmi sitede yazıyor haber palavra olamaz
Taylan Işıldar, Musa Kuş, Özgür Çetiner ve Patrice ile yollar ayrıldı yazıyor burada



Taylan ve Özgür; Engin ipekoğlu tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 4 kişiydiler aslında; Muhammed Özdin ve Ahmet Dursun'da bunların yanındaydı. 4 kişiden ikisi içerde kaldı. Taylan; ikinci ligde bile oynayamazken süper ligde ne yapacaktı zaten. Geçen sene Sol bekte Taylan dan başka elinde sol bek olmadığından Hakan Çimen'i oynatıyordu Kayhan Çubuklu.



Özgür Çetiner ise geçen sene devre arasında gelip, maçlardaki mücadelesiyle takımı gazlayan adam oldu. sağ kanatta koşturdu durdu ancak topla çok yavaştı ve birebirde adam geçtiğini bikaç maç hariç pek görmedim. süperligde oynayacağını düşünmüyordum zaten.

Musa Kuş niye transfer edildiki zaten?!! lafa gerek yok..



Patrice in gönderilmesine çok üzüldüm. Bir tane siyahi oyuncumuz vardı artık oda yok. Bu işin şakası tabi. Yunan takımıyla oynanan sezonun açılış maçında ve sezonun ilk maçı olan gençler maçında orta sahada gayet iyi oynamıştı. Arap atı gibi koşuyordu. 2. haftaya gelince Engin Hoca Patrice i sol kanatta oynattı ve orada rezil bi top oynadı. 2. yarı oyundan alındı. İzlediğim bu kadarı ama hemen sevmiş oyununu beğenmiştim. Elden birşey gelmiyor.

Hoşçakalın beyler.. sizin için hareket vaktidir..




Post sonlanırken Nurettin Rençber - Ayrılık Vakti çalıyordu..

Hiç yorum yok: