23 Eylül 2008 Salı

Ruhsuz ibneler, milyonluk eşşekler



dünden beri kaç oldu küfür etmeyeceğim diyorum ama bunlara küfür etmek günah filan değil. isteyen fetva vermiş desin, isteyen kıraathane ağızlı desin neyse ne. Önce Sahaya çıkan takımı sayalım

Serdar Kulbilge

Serkan - Tutoriç - Ufuk - Dusan

Musa Büyük - Semavi - Kemal - Bülent - Serdar Topraktepe

Taner

Engin ipekoğlu orta sahayı kalabalık tutup gol yememeyi, bulursamda hızlı hücumda Taner'le çakmayı düşünmüş.

Kadroya bakınca orta saha kalabalık ancak top kapan adam sayısı 1. Bu maçta götünü kaldırmayan Kemal, Şaşkın şaşkın koşan bi topu ayağında tutamayan Musa, Serdar, Bülent top kapmayan oyuncular. Rakibi ısırmayan, mücadele etmeyen adamlar. Orta sahada 2 sezon önce Alanyaspor'dan gelen Semavi tek başına kalmıştı. Galatasarayın yarı sahadan ilerisini düşününce "kewell,baros,nonda,lincoln" bu adamlarla nasıl boğuşabilirdi semavi.



Engin İpekoğlu'na olan bütün inancımı kaybettim bu maçta. Maç sonunda "son 15 dakikaya kadar iyi mücade ettik" demesi herşeyi bitirdi. Bu kadar tırsak, bu kadar ruhsuz bir futbol oynatılamaz. 10 dkkada golden sonra gözlerim Taner'i aradı. Arkadaşa "sakatlandımı?" diye sordum. Ardından bir baktım savunmanın içinde top karşılıyor. Savunma dediysem bizim savunmanın içinde. En uçtaki adamımız Serdar Kulbilge ye en yakın olandı. O an maçı kaybettiğimiz anladm. Hiç umudum yoktu. GeSe nin isminden bu kadar mı tırsmışlardı? evet.. maalesef tribündeki adamlardaki cesaretin 10da 1i yoktu hiçbirinde. Bu lafı ettikten sonra düşünüyorumda oda yalan be.. Tribünde Anti-İstanbul diye çığırtkanlık yapıp, ondan sonra aynı adamlar gidip çiçeklerle karşılıyor. Maçın özetide böyle oldu..

Hakem denen heriften bahsetmek istemiyordum ama son söz ona; "O fifa kokartını sana verenin..."
yanımda böyle yaklaşık 30 saniyede bir bağıran Ozan kardeşime teşekkürler..



1 yorum:

Genç dedi ki...

iyi hoş da, GeSe yazınca ne oluyor abi küçümsüyor musun aşağılıyor musun?

çok mu zor Galatasaray filan yazmak..