19 Eylül 2008 Cuma

Geri Vites UA



ua kocaeli genelde üniversite okuyan il dışından gelmiş gençlerden oluşuyor. Maç organizasyonlarını forumlarından filan takip ediyorlardı. Maç izmitte olduğundan mı bu geri vites olayı?

13 yorum:

aksilaz dedi ki...

ulan kıcıkırık kocaelispormu korkutuyor sanki.allahım ya sen oncekumede kal.yarın 5 atar geliriz.

Dobrowski dedi ki...

gelin gelin.. sizde geri vites yapmayında kocaelidekiler gibi. gelin formanızla bi fethiye turu atın.. ondan sonra anlayın kocaelideki arkadaşlarınızı. o ulan lafınıda götüne sokarım götoş

Adsız dedi ki...

kimse tek basina gelip fethiye turu atmaz tabi ki...nihayetinde istanbul takimlari geldiiginde anadolu gaz olur...şehir seferber olur ama münferit gelen kocaeliler rahatça asy etrafında dolaşırlar ve sağa sola salça olmazlarsa kimsede sesini çıkarmaz....

şimdi bu cümleyi oku ve Galatasaray'ın neden buyuk takım olduğunu düşün...anlamazsan pesindeyiz.blogspot a gel.... bak küfür yok,tehdit yok,kalp kırma yok...herkes kendi tribununu över,guru duyar ama geri vites laflarına,asarız keserizle gerek yok...biz hodrimeydanı biliriz,siz bizi... eskiden çok sağlam mevzularda olmuştur...allah tekrar göstermesin...bu akşam geliyoruz kocaeline istersen karşılıklı birer rakı içeriz sohbet ederiz ama gelemezsek geri yaptı demek yok ;)

seer

Dobrowski dedi ki...

tabi ya siz beyefendisiniz biz barbar köylü. sen kimi kandırıyorsun rahatça gezermiş. bırak allah aşkına.

Ağzımı bozuduran aksilaz denen eleman. Bu bahaneyle yaptığıma doğru diyemem ama yaptım. buyrun gelin elbette izmit dibinizde geleceksiniz. bende istanbulda deplasman olsada gitsem diyorum. 5 te atabilirsiniz 6da farketmez ben o kıcıkırık lafına ayar oldum.

Hodri Meydan dedi ki...

Öğlen saatlerinde Fethiye caddesinde cimbomlu avıba çıkıcam bakalım hangi delikanlı gezecek atkısıyla formasıyla bekliyoruz sabırsızlıkla

Adsız dedi ki...

eskişehir'de, izmit'te, bursa'da formayla gezmek en hafifinden SIKAR biraz. geçen sene şampiyonluk kutlayanları porsuk'a dökktük eskişehir'de. bu yalan hükümranlık bitecek ulan!

Adsız dedi ki...

pesindeyiz dedik
akşamdan beri izmitteyiz
nerede o sanal delikanlılar
organizasyonun olmama nedeni ise biletin azlığıdır

Nazmi Hasdemir dedi ki...

kandıralı bunları bıldığımden maca gelmedilumuda göndermedim. Kocaleide istanbul husumeti vardır yıllardan beri bilirim. En modern sehrin yarım saat mesafesindeki işçi cehrinin ezikliği olabilir. uA kocaeli cok doğru karar almış. Byradan gideceklerin otobusundede cok mıktarda kesici alet varmış yakışmaz. Devre 1-1 bitti um arım ıkıncı yarı 2 daha atar kazasız belasız döner cocuklar. Bende sana bızım delikanlıları emanet edecektim sen herkesten daha fazla hodrıcıymışın.

Dobrowski dedi ki...

hodricilikle alakası yok. bu yıllardır böyle. benimkisi makara. çarşıda gezemezler ben olsamda olmasamda. 3puanınız hayırlı olsun ama hakemsizde kazanabilirlerdi. ağzına sıçtı maçın hem engin ipekoğlu hem hakem..

Nazmi Hasdemir dedi ki...

1 eksık soylemişim kusura bakma. Istanbulda ıade ederız. Korfezime bir şey olmasın sakın. Iyı tezahurat yaptınız. Kale arkası neden boştu. Guvenç'i çağırın. Fosilleri atın. Bu kemal topcu falan değil, bomba. Topraktepe hala futbol oynuyormu şaşırdım. Golde faul yok,

Dobrowski dedi ki...

nasıl yok insaf. baros topu elle alır hakem görmez. ufak tefek faulleri saymıyorum. kemal salağı götünü kaldıramadı. şimdilik enginle devam. bursa maçından sonra başlar mevzular.

özledik zaten istanbulu geliriz..

mgaltan dedi ki...

"geri vites" kaba ve argo bir laf olabilir, kırıcı da olabilir.Ama ASY'deki her maça gidip pankart asan UA kocaeli'nin bulunduğu şehir olan kocaelideki gs maçına organizasyon yapmıyor olmasına tribün dilinde "geri vites" denmesi doğaldır.Maalesef ki tribünün dili argo. daha kibar,aristokratik,incelikli bir öneriniz varsa buyrun söyleyin de bir tartışalım isterseniz.

Robaggio dedi ki...

@nazmi bey
"En modern sehrin yarım saat mesafesindeki işçi cehrinin ezikliği olabilir"

bu modern şehire karaköy, sultanbeyli, beylikdüzü falan da dahil mi yoksa siz istanbul beyefendilerinin istanbulu mecidiyeköy, taksim, beşiktaş falan mı? böyle bir mantık olsa siz istanbulda yaşayamazdınız :) ezik görmek isterseniz çok uzaklara gitmeyin yani ama ben sadece bok atmak için demiştim derseniz ayrı..