1 Temmuz 2008 Salı

Yeni Serhat Sağat


Gölcükspor dan genç yaşta Kocaelispor'a transfer oldun. Belli ki bir yetenek var. Ama imza sonrası uzatılan mikrofona bu kadar gevşek bu kadar saçma sapan laflar edilmezki.

Tv41 muhabirlere para vermemek için heralde yürüyüş yolundan birini çıkarmış vermiş eline mikrofonu "sen takıl kafana göre" demiş. Saçma sapan şeyleri bile soramayan bu abimiz. Sonunda "hedefin nedir" diyor İbrahim'e oda cevaplıyor abinin kahvede muhabbet ettiği mahalle esnafı havasına kapılmış olmalı ki "Harb İş spor'da hedefim Gölcükspor du. Gölcükde hedefim Kocaelispor oldu ve şimdi burdayım, bundan sonrada istanbul; Fener, Galatasaray, Beşiktaş artık hangisi olursa"

Şimdi sana bi "hassiktir lan" derdim ama neyse. Ulan yeni Bir Serhat Sağat vakası mı yaşıyoruz ne oluyor?!.

2 yorum:

mgaltan dedi ki...

Kocaeli sınırları içerisinde Kocaelispor'a nasıl bu kadar uzak olabildi acaba. Ya da söylediklerinin tam aksi düşüncenin hakim olduğu Kocaelispor taraftarını sözleriyle karşısına alarak cesur davrandığını mı sanıyor. Daha genç bir arkadaş,düşünceleri zamanla değişir.Ama bu söylediği kendisine önyargıyla bakılmasına sebep olacaktır her zaman. Örneğin fb'ye karşı şanssızlık eseri ayağı yere takılarak boş kaleye bir gol kaçırsa bir penaltıyı auta atsa "bu çocuk zaten fb'lidir" denecektir.Kendisini yıpratacak,hatalı bir açıklama.Dahas yaşadığı şehrin takımı olarak Kocaelispor'u bilmiyorsa trensfer olacağı takım olarak tarihini bir araştırsaydı Kocaelispor'un basamak olmadığını görürdü.Umarım başarılı olursun.Keşke hedefim milli formayı giymek deseydin ibrahim.

Dobrowski dedi ki...

çocuğun gençliğine vermek lazım. çünkü hakkaten şaşırmış bi şekilde konuştuğu belliydi. 2 gün önce sokakta top oynarken bianda kocaelispor tesislerinde. oda ne yapacağını şaşırmış. Hatasını anlayacaktır.