22 Haziran 2008 Pazar

Yunus Altun Karşıyaka da


Yunus'u devre arasında Mardinspor dan aldığımızda zaten takımda "ligi orta sıralarda bitirsek yeter" havası vardı. Sezon sonunda neredeyse 2.ligden bile düşme tehlikesi yaşasakta muciza Uşakspor galibiyetiyle rahatlamıştık. Yunus Altun 2.lig golcüsü diye bilindi hep, 2.lig gol kralı oldu 2 kez. Konya, Rize, bursa, mardin gibi takımlarda oynadı.

Geçen sezon Etimesgut Şekerspor da oynadı Yunus yine onun için normal bir rakam 16 gol atmış. Gelecek sezon için Karşıyaka ile anlaşmış. Artık bir İzmir takımı görmek istiyorum süper ligde ve Yunus'un başarılıda olmasını istiyorum. Yunus'un bizden ayrılması kötü olmuştu. Sakat denildi ama oynuyordu maçlarda Yeni sezon başında beşiktaş aşığı teknik direktörümüz Fuat Yaman gönderdi takımdan Yunus'u klübün yine maddi sıkıntılarda olduğunu bilen Yunus alacaklarını bile bağışlamıştı.

Karşıyaka da gelecek sezon iki eski Körfezli olacak forvet hattında; Özgür Karakaya, Yunus Altun özgür de yunus da 30lu yaşlarında bu sene çıktınız çıktınız, bir daha süper lig görmeniz zor olacak çocuklar. İzmirden bi takım gelsin artık.

Hiç yorum yok: