14 Haziran 2008 Cumartesi

Sinan Kaloğlu bileti almış


Bu sene Bundesliga'ya giden Çağdaş Atan dan sonra 2. oyuncu oldu. 2010 yılına kadar Vfl Bochum 1848 ile anlaşmış. Resmi sitelerinde yazıyor. Sinan Kaloğlu çok dengesiz bir adam. Oynadığı takım taraftarını verem veya kanser etmeye birebir. Bursasporlular için geçen sezon tam veremli bir sezondu heralde. Sinan varken birde başlarına Tum diye bir adam gelmiş ne pozisyonlar kaçırır olmuş Veremin ileri aşamalarına geçmişlerdi.

Neyse Sinan Öyle pozisyonlara girer ve öyle bir atamazki apışıp kalırsınız. Tribünde veya tv başında o kadar söverken birden jeneriklik bi gol atar o kadar küfürü ağzınıza sokar resmen. Bochum dan kim izlemişse bu golleri veya önceki sezon fener'e attığı bi gol vardı onu filan izlemiş olmalı. Bochum'lulara allah sabır versin diyorum inş. verem olmazlar ve Sinan da başarılı olur.

Resmi sitelerinde Sinan için beşiktaş'ta oynadı filan yazıyor. Ulan bu Beşiktaş'ıda referans alıyorsanız vay halinize. Yine Sinan'ı iyi tutturmuşsunuz ya beşiktaş'ı referans alıp Ali Tandoğan'ı, Baki'yi filan alsaydınız. Cool

1 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.