7 Temmuz 2008 Pazartesi

deneme deneme a a ses kontrol


Denenmeye gelmişlerdi, şimdi "hoşçakalın" denilmiş. "Biz sizi sonra ararız" dememişlerdir heralde, iş görüşmesindeki şerefsiz insan kaynakları müdürü edasıyla.

İlk antremanda bahsetmiştim denenmeye gelen yabancılardan. Biz sevmiştik ama olmamış. Engin hoca ellerini sıkmış göndermiş. Böyle çok adam gelip gidiyor transfer dönemlerinde. Çoğu beğenilmeyip gönderiliyor, ardından 2 sene sonra bi bakıyorsunuz adam Arsenal de. Bi hafta denemeyle anlamak büyük yetenek ister herade.

Düştüğümüzün 2. senesi Avusturya dan bir yabancı ve bir Türk oyuncu gelmiş denenmeye İzmit'e. Efsane gibi bir hikaye Emre Güneş bizzat olayı yaşayan kişiden dinlemiş, yakında yazar inş. buradan okuruz hep beraber. Ayrıca nicolas'ın gönderilmesine en çok üzülen Emre olmuştur. Nicolas'ın hiç tanımadığı kuzenine vurulmuş tanışmayı hedefliyordu. Neyse o olmadı Dusan'ın kuzeni vardır.

7 yorum:

scapula dedi ki...

E ben demiştim beğenmedim diye. Siz en iyisi bizim Neco'yu alın, valla bak. :)

Dobrowski dedi ki...

yok abicim ahmet dursun ondan iyidir :D veremli necati bi biz kaldık zaten gelmediği.
ama umutluyum adamları sinan engin yıldız diye getirir diye bekliyorum :))

mgaltan dedi ki...

hep böyle oluyor. denemeye geliyor 1 haftada geri postalanıyor. gazetelerden bile psikoloji içerikli yazıları takip eden biri uyum sorunu diye bir problemden haberdardır.Bu beş futbolcuya biraz zaman tanımakla bence takımımız hiç bir şey kaybetmezdi.Hatta bundan sonra geleceklere de iyi bir izlenim olurdu önemsendiklerine dair.

Dobrowski dedi ki...

hangi birine zaman vereceksin birde bu mevzu var. şimdide 2 tane afrikalı gelmiş denenmeye. yabancı gördüğümüz adamı kampa çağırıyoruz bana öyle geliyor :D

biraz zayıf olsam boyanıp iki ingilizce konuşup bende kampa katılırdım

mgaltan dedi ki...

o zaman gördüğünü çağırmak yerine çağırmak için de ince eleyip sık dokumak,biraz araştırıp çağırmak daha mantıklı.denemek için çağırmanın amacı çiftkalede eksikleri gidermek değil ki bi haftada geri gönderiyosun.

Adsız dedi ki...

Başkan madem yazdın hikayeyi doğrusunu anlatalım, olay 2. lige düştüğümüzde meydana geliyor. topçular avustralyadan yola çıkıyorlar uzak doğu asya falan filan derken yolları Türkiyeye İzmite düşüyor, Kocaelispor klübüne başvuruyorlar denenmek için onları birisi tribünümüzün sembol isimlerinden Mehmet Açıka yani Mamiye yönlendiriyor Mamide yabancı futbolcu oynatamayacağımızı söyleyemiyor arkadaşlara ayıp olmasın diyede bir halı saha maçı ayarlıyor ve büyük maç başlıyor bu denenen futbolculara karşı benim kuzende forma giyiyor maçta ilk ağızdan söylediği yabancı olan topçunun beş para etmediği türk asıllı olanın ise dijkine iyi paslar attığı, pire gibi olduğu falandı. Bizden sonra nereye gittiler ne yediler ne içtiler bilmiyorum ama ilginç bir deneyim olsa gewrek,
Bu arada başkan Dusanın kuzeninin kız arkadaşı sana hasta oldu :)

Dobrowski dedi ki...

ahaha başkan efsane bir hikaye bu. Dusan ın kuzeninin kız arkadaşını gözlerinde öper selam ederim..

senin "who are you" dediğin elemanda gitmiş yazık oldu :)