2 Nisan 2009 Perşembe

gol sonrası

dün akşam türkiye - ispanya maçında ilk golü milli takım attıktan sonra. kamera hemen fatih terim'i gösterdi. seviniyor normal olarak. arkasına döndüğünde Oğuz ve Metin vardı, yardımcıları. terim onlara bakarken seviniyorlar. terim önüne döndüğünde metin ve oğuz hemen "aman yavaş, oyunu yavaşlatın" veya "bu kadar sevinmeyin, içimizde patlar" hareketi yapıyordu. o hareketler fatih terim ve milli takım adına herşeyi anlatıyordu işte. niye bi gol atıp umutlanıyorduk? bu kadar egoist, kibirli bi hocamız niye var? o kareyi hatırlayıp "budur!" diyorum..

teşekkürler ispanya. yenseydik yine fatih çıkıp artist artist konuşacaktı. hadi oğuz çetin neyse ama metin beni hayal kırıklığına uğrattı.

iki çift laf maç yayınlama özürlüsü atv'ye söylenmeli. penaltı atılırken biz niye yakın çekimde kaleci Volkan'ı izliyoruz? bu kadar mı futboldan anlamayan adamlar çalışıyor bu kanalda? penaltı kullanılırken kullanan adam görüntü içinde olur. devlet televizyonuna döndünüz diye bütün kadronuzu şakolarla mı doldurdunuz nedir lan olayınız! madem beceremiyorsunuz almayın bi daha para maç yayın hakkını. oyuncu değişikliği oluyor biz tribünleri filan izliyoruz. hakem emre'ye sarı kart gösterdi diyor spiker ama kimse görmüyor. bikaç dakika sonra emre bi sarıkart görüyor. hepimiz "atıldı" diye heyecanlanıyoruz. ama spiker "ilk sarı kartıymış" diyor. daha ne anlatıyorsun?!

Hiç yorum yok: