23 Mart 2009 Pazartesi

Anket


Fatih Terim'i zerre sevmem. halı sahada beni izleyip "gel milli takımda oyna" dese o varken gitmem. o var diye izleyesim bile gelmiyor milli maçları. o kadar seviyorum(!). Anketimiz tam telegol tadında. oylarınızı bekliyoruz. taner gülleri yazıp 4141 e gönderin filan demiyorum.

son olarak kalp gözü yorumu;

taner mahalle kahvehanesine takılan sessiz sakin efendi bi gençti. mahallenin kabadayısı fatih'in onu zerre sevmediğini nerden bilirdi.

3 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

taner 'in gülleri :)
seviyorum bu adamı , üstüne yamışlığım da vardır ..
beklerim .

www.tersmanyel.blogspot.com

McDennis dedi ki...

seLamLar...
Hasta bir gaLatasarayLi oLmama ragmen ve sizin GS macindan sonra (hakLi oLarak) yazdiginiz postLara aLdirmadan bLogunuzu takip etmekteyim.
Galatasaray'i gecersek, Kibris'li oLdugum icin Kibris'ta tuttugum takim da KocaeLi gibi bir pozisyonda ve sizdeki o bagLiLigi anLamak benim icin guc degiL...

Taner Gulleri oLayina geLecek oLursak, zamaninda fatih'in Umit Karan'a yaptigi muameLeyi goruyor gibi... Gokhan uNaL kadroda, l'g'n en cok goL ata 2., Turk olarak 1. oyuncu oLan Taner cagiriLmiyor... Sacma... Takimi kotu durumda desen Ibrahim Kas'i niye cagiriyon, ki KocaeLi kotu durumda deiL bence onu cok acik...
KocaeLinin Ligde kaLmasini cok istiyorum... Eskisehir'in de...
Cok fazLa ankara ve istanbuL takimi var...
tesekkurLer..

http://magusaglasgow.blogspot.com

Dobrowski dedi ki...

t2
teşekkürler ilgin için. bakıcam bloguna

deNNis
Gs maçından sonra bazı arkadaşlar alındı yazdıklarıma ama kötü niyetle bişey yazmadım. dileklerin için teşekkürler. aynı şeyler düşünüyoruz. teknik direktörümüz ankaraspor maçından sonra "bu takım lige yakışıyor" dedi ve çok haklı. zaten kimse sorsam aynı kanıda.
taner olayı ise çok sinir bozucu. ispanya ya karşı oynayamazmış filan deniliyor. bu adam için süper ligde oynayamaz deniliyordu sezon başında. herkes ikinci lig golcüsü diyordu. yazık oldu. taner in açıklamalarında hep bi milli takım özlemi vardı.