10 Şubat 2009 Salı

Cihan Korucuoğlu

veremli cihan

Yıldız adayı diye diye bize yutturulan adamlardan biri Cihan. 5-6 sene ekmeğimizi yedi ne top oynadı derseniz bizi kahretti o kadar. Petkimspor dan yetişip bizim paf takıma alınmıştı. Hani genç diye diye 25 yaşına gelen adamlar vardır ya. bi iki sene daha kalsa tam o kıvama gelecekti ki Karşıyaka nedendir bilinmez aldı kendisini. Bi sezon Karşıyaka da oynayıp bu sezon başında Adana Demirspor a gitmişti. Devre arasında sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş ve A. Sebatspor da şimdi.

Aklıma nerden mi geldi? Bi kaç ay önce arkadaşla outlet center da gördük bunu. Arkadaşım eski topçulardan. Torpili olmadığı için Kocaelispor altyapısına giremeyen 5 sene Petkimspor kaptanlığını yapmış, il dışından tranfer teklifi geldiğinde ailesinin izin vermediği biri. Maçlarına giderdik, hatırlıyorum şifo mehmet gibi oynardı. Aynı takımda oynuyorlardı Cihan'la. O zamandan hatırlıyorum Cihan'ı. Nasıl Kocaelispor Paf'a seçildiğini daha iyi anlıyordum. Sağlam torpili olmalıydı..

Arkadaşla sohbet ettiler ayaküstü.
-hangi takımdasın?
-adana demirdeyim sen ne yapıyorsun bıraktın mı yoksa? (göbeği görünce anlamış olmalı)
-ben bıraktım şimdi fabrikada çalışıyorum.
-abi senden daha kötüleri vardı şimdi nerdeler.. keşke bırakmasaydın

burda ben atladım

-Senden de iyiydi ama...

sessizlik.....

4 yorum:

serhat dedi ki...

o sessizliğin sebebi komik olduğun
içindir. ayrıca cihan hiçbir torpili olmadan kocaeli paf takıma geldi bunuda bil

Dobrowski dedi ki...

bu yorumu yapan serhat yoksa serhat sagat mı :) bir bomba da oydu bak aklıma geldi bi yazıda ona lazım

ceyhun yılmaz dedi ki...

aslanım cihanı ne kadar tanırsın ve izledin ki tamam bekleneni veremedi kocaeli de ama torpilide yoktu. o donem petkimde cihanla birlikte gelecek vatt eden bir de kaleci hakan arıkan vardı. o takımdan bir tek ikisi alındı kocaelispora. senin bahsettigin arkadasın gibi benimde cevremde cok arkadasım var ulan torpilim yoktu yoksa ben maradona gibi oynardım diye anlatır dururlar ama sadece anlatırlar.

Dobrowski dedi ki...

ceyhun yılmaz,
cihanin kişiliğini zerre tanımam. oynadığı futboldan ve bu takıma girmesinden ve 5-6 sene bu adama katlanılmasından bahsediyorum.
arkadaşım dediğim adamın maçlarını gider izlerdim diyorum. takımın en iyisiydi. kaptandı adam petkimde. ama olmadımı olmuyor işte, şimdi beraber haftada bir halı sahada oynuyoruz. yoksa öyle atıp tutmasından bilmiyorum, he atmazda zaten.