3 Kasım 2008 Pazartesi

fenerli baba


uyuz olsamda babam fenerli oldu çıktı. içimizdeki irlandalılar hesabı, ablam en büyük destekçisi. geçen akşam gülerek diyorum:

-sizi arsenal fena yapacak

babam: görürsün yenicez

-he he yenersiniz. alex de çok şanslı bu rezilliği yaşamicak. oynamıyormuş

babam: olsun ama galatasayı yenicez.

-hueuhahueau yenseniz n'olcak baba.


ne güzel avutuyorlar kendilerini. hakemlerle maç kazan. avrupa da şaklaban ol. ilkokulda parmakla gösterilen çocuklar gibi ol. o yüzden diyorlar "türkcell süper lig hiç bitmesin" diye. yoksa başka türlü tatmin edemiyorlar kendilerini. süper lig olmasa, bizim gibi takımlar olmasa kimi yenersiniz.

4 yorum:

Nazmi Hasdemir dedi ki...

siz ne dişye taraftar olursunuz anlamam. Buyuk takkımlara meze olacaksınız.İyi futbolcunuz seneye kaçacak. Kafaya oynasanız tepenmıze çökerler. Senede 6 defa maçınızı televizyondan seyredebilirsiniz. Onda da yalama spıkerler, hakemler sizin oynadığınız takımı tutar. Aklım almaz nedir bu küçük takım taraftarlığı. Gerçekten büyük başka takımıda tutarmısınız. Hayatında hiç bir zaman şampiyon olmayacağını bilerek taraftar olmanın onuru nasıl bir şeydir acaba. Bizler büyük takım taraftarıyız,allah muhafaza 3. olursak takıma devrim yaparız. En az yarısını değiştirtirirz.

Yemyeşiiiiil, simsiyaaaaah. Bende isterim bir gün şampiyonluk maçınızda eğer bizimle değilse tabi ölesiye bağırmak, en az sizin kadar.

mgaltan dedi ki...

Küçük takım derken neyin küçüğü bu bir??? bu soruma "amma da komplekslisiniz" vs küçüklüğe alamet eden büyüklük taslamaca cevapları kabul etmiyorum ciddi ciddi yanıt bekliyorum neyin büyüğüsünüz siz, ya da biz neyin küçüğü oluyoruz??? ikincisi gerçi şimdi öyle değil ama bizim ilk gönül verdiğimiz dönemde futbolcularımız gece klüplerinde televolelerde görüp şaşalı hayatlarına imrendiğimiz değil,mahallede örnek aldığımız abilerimiz oluyordu.ya da yeni gelen Türk ya da bir yabancı futbolcuyla komşu oluyorduk onlar öyle villalarda oturmuyorlardı,bizden soyutlanmıyorlardı.yani biz takım tutmuyor adeta ona ait oluyoruz senin anlayacağın.üçüncüsü maçımızı senede 6 defa tvden izliyormuşuz ya. inAn maçın sonucu ne olursa olsun ben takımımı staddan izlemekten o kadar memnunum ki... dördüncüsü bizim taraftarlığımızı yaşadığımızı yaşamayanın anlamasını gerçekten beklemiyorum çünkü ben de erzurumda oturup mis gibi destekleyebileceği erzurumspor gibi bir takım varken gs'li olan adamı oldum olası anlayamamışımdır.Son olarak da bizim taraftar kültürümüzü yaşayan taraftarların da hayatların da hiç şampiyonluk yaşayamayacağı bir ülkede yaşıyoruz maalesef ama senin iyi niyetin ve dileklerin güzel,teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Aceto'nun blogundan bulup buraya geldim ama ilk ve son gelisim olucak. "Ne guzel 3 buyuk takimdan birini tutmayan birinin blog'u okumak " diye dusunurken o da bu postla son buldu.Evet Fenerbahceliyim.
Hic kimseyi yenmedi degil mi Fenerbahce gecen sene super lig disinda? Evinde ust uste Chelsea'yi, Inter'i, CSSKA'yi, Sevilla'yi, PSV'yi yenmedi degil mi? Son iki sezonun UEFA sampiyonunu ilk 10 dakikada 2-0 maglup duruma dustukten sonra elemedi yine herhalde? son 5 dakikaya kadar Chelsea karsisinda tur umutlari da tasimadi! 2000 lerin en basarili Turk takimi da degil Fenerbahce. Hakem kararlari ile Turk rakiplerini yenen bir takim sadece. Semih'in +6 golunun acisi var hala, taze.

Dobrowski dedi ki...

@adsız

öncelikle teşekkürler ilgi gösterip yorum yazmışsın. son girişim demişsin ama inş. bu yorumu okursun. babamızla iki dakka kafa geçemicez mi yani? +6da gol oldu diye değil benim derdim. hakemin her düdükte bizi oyundan düşürmesiydi. jestro nun düşüülüşüne faul çalmayan hakemdi. gürkan mı sizin genç çocuk topu elle alıyor, şirintepe camii imamı bile görüyor hakem görmüyor. yoksa o 90+6 olmuş 90+7 olmuş bunun tantanası değil. onu yapan yılmaz vural yüzsüzüdür.

geçen sene iyi maçları oldu elbet. alkışladık o zaman. interi feslemek kolay mı? ancak siz şuanki durumu zico'yu göndererek hakettiniz gibi..

@nazmi bey üstteki postta açıklayabildim mi?