30 Temmuz 2008 Çarşamba

Tenis Desteklensin

2 yorum:

scapula dedi ki...

Yapma şunu.

Herkes hayranı olmuş bunun, bir ben anlam veremiyorum. Hoş, ben Angelina Jolie'de de en ufak bir güzellik bulamıyorum ya neyse, bende var herhalde problem.

Ya ama bakıyorum... Allah aşkına, şu kadın mı güzel? Bir bak diğer resimlerine falan, lütfen yahu. Dergilere poz verince, üç kilo makyaj yapıp orasını burasını açınca güzel mi oluyor? Güzel resimler var elbet, ama diğer resimlerden anlıyorsun ki sadece resimde güzel çıkmış. Hiçbir doğal güzellik yok, tatlı denilebilecek hiçbir etmen yok bu kadınla ilgili. Ne var? Bacak var, meme var, ne bileyim işte bir şeyler var, tövbeestağfurullah. Da onlar herkeste var be kardeşim! Önemli olan yüz güzelliği, güzel kadın dediğin şöyle sana bir bakacak, için eriyecek. Bunun yüzüne bakamıyorsun, tek gördüğün upuzun bir kafa, na bu kadar, kamyon gibi, tır gibi! Ulan çok çirkin kadın be, çok çirkin be!

Şuraya bak:

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?galeriid=3964
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9800032&id=10&galeriid=3964#galeriStart
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9800032&id=14&galeriid=3964#galeriStart
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9800032&id=16&galeriid=3964#galeriStart

Dobrowski dedi ki...

hocam nasıl dolmuşsun ya:) alt tarafı tenise verien katkılar artsın dedim çok güzel demedim ben :) resimlere bakınca anlaşılıyor zaten dediğin gibi. Tenis oynadığından mıdır nedir bilmem Martina Hingis'te sonradan güzel gelmemiştir bana ama bir aralar deliler gibi takip eder, trt2 de tenis maçlarının reytingini artırırdım :)

Ama harbi coşmuşun yorumunu okurken çok güldüm çok yaşa sen :))