11 Haziran 2008 Çarşamba

Oh be




Futbolun ağzına sıçtığınız yetmişti. bir kere tutturdunuz diye bişeyin b.kunu çıkarmaya gerek yok. Maçı kahvede izledim atmosfer süperdi. Yunan takımı bizim kahvedekilerden bi araba küfür yedi. Bu küfürlerin çoğu yunanlı olduklarındandı, "yeter lan gomuagoduklarım futbol oynayın" diyenlerde yok değildi. Zaten gol olduğunda kahvenin yarısının ayağa kalkmasıda bundandır. Ancak Yunanistan'ın oynadığı yanpas mantığı g.tlerine girmiş ve beni en çok mutlu eden bu olmuştur.

İbrahimoviç'in yaklaşık 3 yıldır milli formayla gol atamaması kahvede "hadi len" nidalarıyla karşılanmış hepimize ilginç gelmiştir. Hele o gol sonrası okey takımları elinde ayağa kalkıp sevinen kahve milletini hiç unutamam. Bu akşam Aynısını biz yapalım istiyorum ama nedense bi burukluk var bir umutsuzluk var serde. Zira umutlu olmamız için bi ışıkta yok.

Yunanistan bu turnuvada gol atarsa ve biz atamazsak ağlarım halimize. Belki bala g.te bi gol bulur zaten başka türlü bulamaz ama dedim ya bi kere tutturdular bu oyunla artık yeter.!.. Futboldan soğuttunuz lan adamı..





Hiç yorum yok: