7 Aralık 2008 Pazar

Taner Golleri #4



Taner golleri malum 4 takımada koydu. ancak sonuç kötü. yılmaz vural "iyi oynuyoruz, takımın oyunundan zevk aldım" gibi açıklamalarda bulunmuş. 2 sene önce antalyaspor başındayken aynı açıklamaları hatırlıyorum. kelime kelime aynılarını dememişse bile bu manaya gelecek laflar ediyordu. yoksa ..?

maça gelirsek; pas yapmaya çalıştık. sakatlıklar ve cezalı musa'nın olmayışı etkiledi takımı. Serhat Akın, Serdar Kulbilge, Muhammed Özdin sakattı. Musa cezalıydı. takımda kırmızı kart gören tek adam musa ve 2 kere gördü.

Yattara bizim savunmanın ağzına sıçtı diyebiliriz. Diğer kale önünde ise Taner Gülleri, Song'u rencide etti.

kanatlara atılan her topta trabzonlu oyuncular bomboştu. son 2-3 haftadır düzeliyor dediğimiz orta sahamız özellikle 2. yarı felç oldu. Adem - Kemal - Umut - Murat Hacıoğlu olan bi orta saha ne kadar ayakta kalabilirse bizde öyle yaptık.

hiç anlatasım yok. hep öne geçtiğimiz maçları kaybediyoruz. gol sevincini attıktan sonra "yine sıçtık" diye düşündüm. öyle de oldu..

istanbul takımlarına kapak olsun taner'in bu hareketi. Guiza'ya eşek yüküyle para verdiniz ne oldu lan?! Taner bu takımlardan birinde oynasaydı kral olurdu.. biz de oynadığı için ancak 2. ligde gol kralı oluyor işte.

Taner Gülleri, çok sevdik biz seni..

Hiç yorum yok: